.

2017. október 18. szerda, Lukács napja van. Tizenháromezer példányos, ingyenes regionális havi lap, heti hírlevél és napi frissítésű honlap
Kereső
 
Iránytű Heti Hírek

Galéria


Belépés a fórumba


Intézményi referenst keresnek Budakeszin
Budakeszi > Gazdasági rovat
2017-10-18
A budakeszi Polgármesteri hivatal oktatási feladatkörben intézményi referenst keres teljes munkaidőben, határozatlan idejű közszolgálati jogviszonyban. A pályázatok beadási határideje 2017. október 31. Az állás a novemberi 20-ig várható elbírálás után azonnal betölthető.
 

Óvodai asszisztens keresnek Pátyon
Páty > Gazdasági rovat
2017-10-16
A pátyi Pátyolgató Óvoda pedagógiai asszisztensi állást hirdetett meg középfokú végzettség mellett teljes munkaidőben, de határozott idejű, azaz 2018. június 15-ig tartó közalkalmazotti jogviszonyban. A pályázat benyújtásának határideje 2017. október 20. Az állás az elbírálás után azonnal betölthető.

Teljes fordulatszámon az új pátyi logisztikai központ
Páty > Gazdasági rovat
2017-10-11
Hivatalosan is megkezdte működését a pátyi ipari park első létesítménye. Az Inpark beruházásaként a Kühne + Nagel Kft. megbízásából felépült, 23 ezer négyzetméteres logisztikai központ regionális autóalkatrész-elosztó bázisként működtik. Az 5 milliárd forintos fejlesztéssel 160 új munkahely jött létre.

Pest megyei pályázat óvodák fejlesztésére
Pest megye > Gazdasági rovat
2017-10-03
Várhatóan 2017. október 19-től nyújthatók be a Pest megyei önkormányzati óvodák fejlesztését célzó pályázatok. A felhívást a Nemzetgazdasági Minisztérium a Pest megye célzott fejlesztését szolgáló 80 milliárd forintos támogatási program részeként hirdette meg.

Egészségügyi vizsgálatoknak álcázott termékértékesítések
Pest megye > Gazdasági rovat
2017-09-22
A Pest Megyei Kormányhivatal Érdi Járási Hivatala Közlekedési és Fogyasztóvédelmi Főosztálya országos témavizsgálattal ellenőrizte az árubemutatókat és az egészségügyi vizsgálatoknak álcázott értékesítéseket. Az eredményről Tarnai Richárd, a Pest Megyei Kormányhivatal vezetője szeptember 11-én, a Kossuth Rádió Napközben című műsorában számolt be.

Negyedmilliárd forintból újulnak meg az önkormányzat intézményei
Budakeszi > Gazdasági rovat
2017-09-14
Nyáron energetikai felújítások kezdődtek az orvosi rendelőben, a Pitypang Sportóvodában és a Széchenyi István Általános Iskolában. A 234,52 millió forint összértékű beruházás pénzügyi fedezetét a Széchenyi 2020 program keretében a Magyarország kormánya és az Európai Fejlesztési Alap adja.

Idén elindul a Szent János Kórház felújítása
Pest megye > Gazdasági rovat
2017-10-12
A Világgazdaság információi szerint összesen 9,3 milliárd forintot fordítanak a Semmelweis Egyetem Kútvölgyi Klinikai Tömb járóbeteg-szakrendelőire, s a Szent János Kórház fejlesztésére 2020-ig. A betegek már 2018 második felétől korszerűbb berendezésekkel találkozhatnak a János kórházban.

Orbán Viktor: Minden adott, hogy a következő évek a gazdasági sikerekről szóljanak
Páty > Gazdasági rovat
2017-10-10
Magyarországon minden készen áll ahhoz, hogy a következő évek a gazdasági sikerek jegyében teljenek el – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök ma Pátyon, a Nemzeti Ipari Park Üzemeltető és Fejlesztő Zrt. beruházásában épült új nemzetközi logisztikai központ megnyitóján.

Csepelre megy a szennyvíz
Budaörs > Gazdasági rovat
2017-09-27
A Budapest Komplex Integrált Szennyvízelvezetése (BKISZ) projekttel a lakóterületek szennyvíz-elvezetését kívánja Budapest Főváros Önkormányzata a kerületi önkormányzatokkal és Budaörs városával együttműködve megoldani. A budaörsi képviselő-testület szeptember 19-i ülésén szó volt a BKISZ keretében a budaörsi szennyvizek Budapestre vezetését szolgáló létesítmények üzemeltetéséről.

A Budai Gesztenyés nagyvendéglő
Budakeszi > Gazdasági rovat
2017-09-19
Étterembe járni jó. Főként, hogy 2012-ben kitiltották a dohányzást a vendéglátóhelyekről, így esélyünk lett az orrunkban, a ruhánkon nem csak a füstöt, a szánkban pedig az abból lecsapódó nikotin ízét érezni még akkor is, ha már hazaértünk. Ki ne kedvelné hát a kerthelyiségeket, különösen, ha matuzsálemkorú gesztenyefák árnyékában hódolhat kulináris élményeinek.

Egészségügyi fejlesztésre pályázhatnak a megyei önkormányzatok
Pest megye > Gazdasági rovat
2017-08-29
A Pest megyei önkormányzatok már benyújthatják támogatási kérelmeiket az egészségügyi alapellátást nyújtó intézmények fejlesztésére Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium uniós források felhasználásért felelős államtitkára tájékoztatása szerint.

További cikkek | Vissza | A lap tetejére

     
     

www.budakornyekiiranytu.hu 

Made by EG-LOGIC