.

2020. February 27. Thursday, Edina napja van. Tizenháromezer példányos, ingyenes regionális havi lap, heti hírlevél és napi frissítésű honlap
Kereső
 
Iránytű Heti Hírek

Galéria

Belépés a fórumba


Cikkek "Ki-kicsoda" rovatban: 74 találat

Tegnap bemutatták az új igazgatót a Prohászkában
Budakeszi > Ki-kicsoda
2012-04-18
Az iskola fenntartója, a Székesfehérvári Egyházmegye pályázatot írt ki az idén nyugdíjba vonuló igazgatónő, Kőrösiné dr. Merkl Hilda helyére. A kiválasztott Török Csaba, 43 éves középiskolai tanár, aki augusztus elsejével áll munkába, s kinevezése 1+5 évre szól.

Erzsébet-tábor: áprilistól pályázhatnak az iskolák
Budajenő > Ki-kicsoda
2012-04-03
Erzsébet-program néven egy olyan új szociális üdültetési és étkeztetési rendszert épít ki a magyar állam, melynek a fedezete a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány (MNÜA) által kibocsátott Erzsébet-utalvány bevétele. A várhatóan milliárdos nagyságrendű bevétel ezután nem külföldi gazdasági társaságok kasszáját gyarapítja, hanem az állam közfeladat ellátására fordítja. A programról a Budajenőn élő Soltész Miklós, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium szociális, család- és ifjúsági ügyekért felelős államtitkára nyilatkozott lapunknak.

Budakeszi trombitása örökre eltávozott
Budakeszi > Ki-kicsoda
2012-03-28
Megrendülve, de a Teremtő akaratában megnyugodva, tudatjuk, hogy Huber Lőrinc ma hajnalban, nem sokkal éjfél után, a Széher úti Szent Ferenc kórházban elhunyt. Temetése április 4-én, szerdán 16 órakor lesz a budakeszi temetőben. Budakeszi trombitása 85 évet élt....

...de az övéi nem fogadták be
Budakeszi > Ki-kicsoda
2012-03-26
Április 15-ig várja a látogatókat Kiss Iván, budakeszi grafikus új rajzsorozatából készült kiállítás a Kálvin-teremben. A nemrég súlyos betegségen átesett művész alkotásait fiatalkori jó barátja Szemadám Gyögy, Munkácsy-díjas festőművész, művészeti író méltatta a március 18-i megnyitón.

Kiosztották a márciusi díjakat
Budakeszi > Ki-kicsoda
2012-03-15
Andrejkó Bernadett, a Pitypang óvoda vezetője kapta idén a Budakeszi emlékérmet, Fehér Bence, a Prohászka Ottokár Katolikus Gimnázium volt diákja pedig a Budakeszi Ifjúsági díjat március 14-én az Erkel Ferenc Művelődési Központban tartott városi megemlékezésen.

„A nagycsalád a mi befektetésünk” - Vendégségben Karvázy Szabolcséknál
Páty > Ki-kicsoda
2012-02-24
Önazonosításaink során gyakorta határoljuk el magunkat másoktól, közösségeinkben rendre az elválasztó vonalakat hangsúlyozzuk. Az ellentétek  vonzzák egymást – állítjuk mindaddig, míg ki nem derül, hogy a másik mennyire különbözik tőlünk, akkor  rögvest a párunk megváltoztatásán törjük a fejünket.

Az utolsó ász Puma-vadászpilóta
Budakeszi > Ki-kicsoda
2012-02-11
Kilencvenedik születésnapján egykori bajtársainak leszármazottai, barátai és tisztelői köszöntötték Michna Györgyöt, a legendás Puma-osztály vadászrepülőjét, december 19-én, Budakeszin.

Országgyűlési képviselő, Budakesziről
Budakeszi > Ki-kicsoda
2012-01-30
A Budakeszin élő Szél Bernadett szóvivőt választották országgyűlési képviselővé - az MTI információi szerint jelentős többséggel - az LMP kétnapos budapesti kongresszusának részvevői szombaton, a január elején mandátumáról lemondott Kaufer Virág helyére.

Bruckner Ferenctől búcsúztak
Budakeszi > Ki-kicsoda
2012-01-27
Január 4-én, életének 71. évében váratlanul elhunyt Bruckner Ferenc, a budakeszi Bruckner-panzió tulajdonosa és feleségével az üzemeltetője. Január 13-án kísérték utolsó útjára a budakeszi temetőben.

Megalakult a Budakeszi Erkel Ferenc Kamarakórus
Budakeszi > Ki-kicsoda
2012-01-19
Tájékoztatjuk a Buda Környéki Iránytű olvasóit, hogy 2011. december 13-án műkedvelő jelleggel megalakult a Budakeszi Erkel Ferenc Kamarakórus. A kórus első nyilvános koncertjére február 25-én, szombaton 15 órakor kerül sor Pátyon, a Máltai Szeretetszolgálat Gondviselés Házában.

<< <  1  2  3  4  5  6  7  8  > >>

További cikkek | Vissza | A lap tetejére

     
     

www.budakornyekiiranytu.hu 

Made by EG-LOGIC