Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Szakmai segítőket vár a Budakeszi Civil Kontroll Egyesület

Közélet > Budakeszi

2007-02-03


A Keszi Kör Egyesület és a Budakeszi Vállalkozók Egyesületének nevében értesítjük Budakeszi polgárait, hogy az őszi önkormányzati kampány során általunk ígért Civil Kontroll hamarosan intézményes formát ölt. Folyamatban van a Budakeszi Civil Kontroll Egyesület bejegyzése, amelynek alapvető célja az, hogy az önkormányzat döntései minél pontosabban tükrözzék az Önök akaratát.

A legfőbb lehetőség és egyben legfontosabb feladat számunkra a nyilvánosság biztosítása ezért az önkormányzat munkájával kapcsolatos nyilvánosan adatokat - közérthető formában - közreadjuk, az önkormányzat számára pedig igyekszünk összegyűjteni Budakeszi polgárainak akaratát, elvárásait, elképzeléseit. Csak így várhatjuk el a város vezetésétől, hogy döntéseik minden esetben a közakaratot tükrözzék.

A bejegyzés alatt álló egyesületben Budakeszi minden polgárára számítunk, aki tenni szeretne városunk jövőjéért. Belépésre hivatalosan az egyesület bejegyzését követően lesz lehetőség. Mivel azonban a Civil Kontroll iránti igény a visszajelzések alapján igen nagy, már a bejegyzés időszakában szeretnénk elkészíteni azt a szakmai jegyzéket, amelynek segítségével a megalakulást követően szakmai műhelyekben vehetjük sorra a város jövőjére vonatkozó kérdéseket. Várjuk tehát mindazok jelentkezését, akik saját szakterületükön vagy érdeklődési területükön készek javaslataikkal részt vállalni a jövőbeli döntések előkészítésében.

Amennyiben Ön is szeretne bekapcsolódni Budakeszi jövőjének megtervezésébe, kérjük az alábbi adatok megadásával jelezze részvételi szándékát. *

Név: ……………………………………………………………………………
Cím: ……………………………………………………………………………
Telefonszám: …………………………………………………………………..
e-mail: ……………………….…………………………………………………
Végzettség, szakterület: ……..…………………………………………………
Egyéb témakör, amelyben segíteni szeretne (a kívánt rész alhúzandó): közlekedés, városarculat, régiós együttműködés, pályázatok, oktatás, egészségügy, turizmus, idegenforgalom, vendéglátás, környezetvédelem, rekreáció, sport, szabadidő, ifjúság, idősek segítése, gyerekprogramok, művészeti tevékenységek.


A Budakeszi Civil Kontroll Egyesület elnöksége

Hidas Csaba, Szabó Sándor, Ligetfalvi Károly, Faludi János, Rajnai László

 

Elérhetőség:
e-mail: civilek@freemail.hu
Postacím: 2092 Budakeszi, Pf.: 17.

* A szakmai jegyzék a bejegyzést követően a Budakeszi Civil Kontroll Egyesület kezelésében fog állni. Az adatok megadásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy adatait az Egyesület bejegyzéséig a leendő elnökség, azt követően pedig az Egyesület kezelje, és az Ön eléréséhez, illetve tájékoztatásához felhasználja.


Vissza