Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


A Hegyvidéki önkormányzat pályázati ügyintézőt keres

Gazdasági rovat > Pest megye

2015-05-26


A XII. kerületi önkormányzat pályázatot írt ki pályázati ügyintéző munkakör betöltésére jogász vagy igazgatásszervezői vagy felsőfokú gazdasági végzettséggel. Felhasználói szintű számítógépes ismeretek és legalább középfokú, nyelvvizsgával is igazolt angol nyelvtudás szükséges.

Precizitás, alaposság, jó problémamegoldás, megbízható és lelkiismeretes munkavégzés.

Előnyt jelenthet a pályázatírásban szerzett és projektszemléletű feladatokkal kapcsolatos tapasztalat, valamint Európai Unió szakirányú továbbképzési szakon szerzett szakképzettség.

Feladata az önkormányzat pályázati és támogatásszerzési lehetőségeinek felmérése, vizsgálata, részvétel a pályázat elkészítésében és benyújtásában, majd a kiválasztott pályázati projekt irányításában, koordinálásában, nyertes pályázat esetén a projekt végrehajtásának ellenőrzésében.

A pályázati tanácsadó- és projekt menedzsment cégekkel, valamint a támogatásokat kezelő intézményekkel való kapcsolattartás és az ügyintézéssel kapcsolatos feladatok.

Részvétel a polgármesteri hivatalon belüli jogtanácsosi ügyek intézésében, valamint jogi szakértelmet igénylő ügyek előkészítése a vezető irányítása alapján.

Változatos, kihívásokkal teli feladatkör, szakmai fejlődésre lehetőség.

Az illetményt és a juttatásokat a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvényben meghatározottak, valamint a vonatkozó önkormányzati rendelet szerint állapítják meg.

Jelentkezés 2015. június 11-ig részletes szakmai önéletrajzzal és motivációs levéllel elektronikus formában a voros.almos@hegyvidek.hu címen

Részletesebben


Vissza