Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Ki látta a balesetet?

Közélet > Budaörs

2015-08-10


A budaörsi rendőrség várja azok jelentkezését, akik érdemi információval tudnak szolgálni egy budaörsi balesetről, melynek során az okozó gépjármű vezetője az esetet követően az adatainak hátrahagyása nélkül továbbhajtott. A nyomozás során kiderült, hogy az esetnek szemtanúja lehetett egy fehér színű mikrobusszal közlekedő személy.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján ismeretlen tettes az általa vezetett ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú személygépkocsival közlekedett 2015. június 13-án 14 óra körüli időben az M7-es autópálya budaörsi szakaszán, Budapest irányába. A tettes haladása során – eddig ismeretlen okból - nekiment egy szintén az autópályán közlekedő gépjármű jobb első sárvédőjének, aminek következtében a sértett az általa vezetett személygépkocsi felett elvesztette az uralmát, majd több manővert követően a betonkorlát előtt tudta csak megállítani a járművét.

Az okozó gépjármű vezetője az esetet követően az adatainak hátrahagyása nélkül továbbhajtott.

A nyomozás során kiderült, hogy az esetnek szemtanúja lehetett egy fehér színű mikrobusszal közlekedő személy, amely sárga megkülönböztető jelzéssel rendelkezett és a helyszínen meg is állt, azonban a rendőrök kiérkezését nem várta meg.

A rendőrség várja azok jelentkezését, akik a balesetet látták vagy arról érdemi információval rendelkeznek! Jelentkezni személyesen a Budaörsi Rendőrkapitányságon vagy telefonon keresztül a 06-23/505-400-as telefonszámon, illetve az ingyenesen hívható 06-80-555-111"Telefontanú" zöld számán (h.-cs.: 8-16, p.: 8-13), vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén lehet.


Vissza