Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Megszűnt a sávlezárás a Budaörsi úton

Gazdasági rovat > Pest megye

2015-11-23


Változik a forgalmi rend a fővárosban a Budaörsi úton hétfőtől - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK). Megszűnik a sávlezárás a Budaörsi út Budapest felé vezető oldalán, így újra kétszer két sávon haladhat a forgalom az M1-es és M7-es autópálya közös szakaszán.

Szintén hétfőtől várhatóan november végéig több szakaszon a járdák aszfaltozását végzik, időszakonként sávlezárással, a csúcsforgalmi időszakon kívül. A BKK arra kéri az autósokat, hogy a munkaterület mellett fokozott figyelemmel közlekedjenek.

Jövő héten a kifelé haladó oldalon a Holdvilág utca és Fehérló utca közötti szakaszon, valamint a kétszer négysávos szakaszon, a Nagyszőlős utca és a Pannonhalmi út között végzik a járda aszfaltozását csúcsforgalmi időszakon kívül, útszűkület mellett.

Jövő szombaton és vasárnap pedig a befelé haladó oldalon, a Holdvilág utca és a Villányi út közötti szakaszon aszfaltozzák a járdát, a forgalom a munkaterület mellett továbbra is kétszer két sávon haladhat - olvasható a közleményben. (MTI)


Vissza