Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Nagykovácsi, avagy „a hely, ahol jó nekünk…” - a gyermekek szemével

Életmód > Nagykovácsi

2007-06-01


Szép környezet, jó hely. Tetszik, hogy hegyek veszik körül. Jó élethely, kevés az autó. Sok a madár. Újabban esténként egy sassal szoktam beszélgetni. Leszáll a szemközti fára és vijjog. Visszaszólok neki és így beszélgetünk, majd elmegy. (Áron)

Jó itt, mert sok a virág, itt vannak a muskátlik is. Nagyokat sétálunk a kutyával és itt laknak a barátaink. (Timi)

Barátságos hely. Jó, mert jó a hangulat. A múltkor a vihar után felkelt a Nap és a sok madár csivitelt. A fák levelein csillogott a harmat. Kilestem az ablakon és olyan szép volt minden. A városban sok autó van este, és nem tudnánk aludni. Itt minden olyan barátságos, úgyhogy jó itt lakni. (Rozi)

Tetszik, hogy közel van az erdő, és át lehet menni rajta az oviba menet. Lehet kint biciklizni. Egyszer láttam mókust és szoktak jönni a harkályok is. (Bence)

Azért szeretek itt lakni, mert nem jár itt sok autó. Hangulatos a házunk. A madarak olyan szépen csivitelnek, és ez nekem nagyon tetszik. Máshol ez biztos nincsen. Olyan sok szép virág van a kertünkben, amiket nagyon szeretek. A bazsarózsa a kedvencem. Nagyon tetszik nekem itt, Nagykovácsiban. (Kriszti)


Vissza