Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Exportfejlesztési pályázati programot hirdet a KKM

Gazdasági rovat > Pest megye

2020-02-04


A Külgazdasági és Külügyminisztérium január 15-én 200 millió forintos pályázati keretet hirdetett hazai kis és közép-vállalkozásoknak. Az Export-fejlesztési Pályázati Program jelenleg egyedülálló állami támogatás, mivel ágazattól függetlenül, célzottan, a már exportáló vállalkozások külpiaci tevékenységét támogatja.

A pályázati felhívás feltételeinek megfelelő legjobb projekteket - támogatási kategóriától függően - legfeljebb 10 millió forint, vissza nem térítendő támogatásban részesítik a rendelkezésre álló forrás erejéig.

A pályázat keretében elsősorban külföldi kiállításokon és vásárokon való megjelenésre, árubemutatók szervezésére, marketing tevékenységre, vagy tanúsítványok megszerzésére igényelhető támogatás.
A Program támogatási intenzitása legfeljebb 60 százalék.

A részletes pályázati felhívás és teljes pályázati dokumentáció a Külgazdasági és Külügyminisztérium Export Hungary honlapján érhető el.
http://exporthungary.gov.hu/

A pályázatok benyújtására 2020. február 28-ig van lehetőség.

A pályázattal kapcsolatban további tájékoztatást a kiírást követően a Külgazdasági és Külügyminisztérium Exportfejlesztési Koordinációs Főosztálya nyújt az palyazat.exportkoord@mfa.gov.hu e-mail címen.

Az Exportfejlesztési Pályázati Program mellett a Külgazdasági és Külügyminisztérium 2020-ban is meghirdeti a Vízipari Pályázati Programot, mely 2020. február elején nyílik meg az érdeklődő vállalatok számára.


Vissza