Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


www.kesziviz.hu

Életmód > Budakeszi

2008-04-03


Honlapot indított a budakeszi önkormányzat száz százalékos tulajdonában lévő Budakeszi Víz- és Csatornaszolgáltató Kft., a Keszivíz.

A honlapot felkeresők jól áttekinthető rendszerben tájékozódhatnak a cég szolgáltatásairól, díjszabásairól. A legfontosabb jogszabályokat és helyi rendeleteket is megtalálják, sőt a leggyakrabban felmerülő kérdésekre a honlapon mindenki számára elérhetően a válaszokat is megadják a felesleges reklamációk elkerüése érdekében. A nyomtatványokért sem kell személyesen elfáradni a cég telephelyére vagy az irodájába, mert a honlapról letölthetők, így pl. a lassan éppen aktuális locsolási vízmérő beszereléséhez szükséges adatlap is. De tájékoztatást adnak a cég vezetőiről, munkatársairól, felügyelő bizottságáról és mérlegadatairól is, hiszen önkormányzati tulajdonú vállalkozásról van szó - nyilatkozott lapunknak Király Uzor, a kft. ügyvezető igazgatója.

Újdonság, hogy jogszabályi változások történtek a szabálytalan vízhálózat-használat és a csapadékvizet a csatornahálózatba szabálytalanul bekötők komolyabb szankcionálására, amelynek részleteiről, a leleplező füstöléses eljárásról és annak következményeiről szintén tájékozódhatnak a szolgáltató nemrég indított honlapján.

www.kesziviz.hu


Vissza

iranytu-cimlap-2021-3.jpg