Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Jegyzőt és iskolaigazgatókat keres Budakeszi

Gazdasági rovat > Budakeszi

2011-02-18


A budakeszi polgármesteri hivatal élére jegyzőt, a Széchenyi István Általános Iskola és a Czövek Erna Zeneiskola élére igazgatót keres pályázat útján az önkormányzat.

Március 15-i határidővel közös megegyezéssel távozott Majorné dr. Stahácz Éva a budakeszi polgármesteri hivatal éléről. Az új vezetőt határozatlan időre pályázat útján választaná ki a képviselőtestület. A pályázati kiírás ide kattintva letölthető. A pályázatok beadási határideje március 4. A pályázatok elbírálásának határideje március 16. Az állás leghamarabb március 17-től tölthető be.
 
A Széchenyi István Általános Iskola élére szint határozatlan időre keresnek igazgatót. A pályázati kiírás ide kattintva letölthető. A pályázatok beadási határideje március 23. Az elbírálás határideje június 30. Az állás augusztus elsejétől tölthető be.

A Czövek Erna Zeneiskola igazgatói megbízása határozott időre, 2011. augusztus 1-jétől 2016. július 31-ig szól. A pályázat kiírására is az előző vezető megbízásának lejárata miatt került sor. A pályázatok beadási határideje március 23. Az elbírálás határideje június 30. Az állás augusztus elsejétől tölthető be.


Vissza