Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Pályázat az Európai Közszolgálati Díjra

Közélet > Pest megye

2011-03-08


Az Európai Közigazgatási Intézet (European Institute of Public Administration - EIPA) 2007. és 2009. után idén harmadszor hirdette meg az uniós közigazgatási szervek között nagy elismertségnek örvendő pályázatát. Bármilyen közigazgatási intézmény pályázhat, március 25-ig.

Az EIPA kiemelt feladatai közé tartozik annak a közösségi térnek a létrehozása és pro-aktív támogatása, amelynek segítségével az innovatív, hatékony, fenntartható és példamutató közigazgatási megoldások bemutathatók és megismerhetők. 

Pályázhat bármelyik közigazgatási intézmény vagy részleg, a legkisebbtől a legmagasabbig, továbbá vegyes konzorciumok is, például olyan PPP-konstrukciók, melyekben közigazgatási szervek, gazdasági társaságok vagy civil szervezetek társulnak a bemutatott projekt megvalósítása során.
 
A pályázatok benyújtására 2011. március 25-ig van lehetőség az alábbi három témában:
1. Ésszerűen működő közigazgatás mostoha gazdasági klímában
2. Nyitott közigazgatás – együttműködő kormányzás
3. „Going Green” – Konkrét környezetvédelmi megoldások a közigazgatásban
 
Mindhárom témában egy-egy díjat osztanak ki, és lehetőség van „Best Practice” oklevelek elnyerésére is. A pályázás teljesen ingyenes, az online pályázati űrlapot angolul kell kitölteni.  Az EPSA 2011 elsősorban szakmai elismerés, lehetőség a dolgozók munkájának presztízs-értékű megbecsülésére, valamint kiváló lehetőség a nemzetközi kapcsolatteremtésre. A nyertesek részt vehetnek a 2011. november 15-17-én megrendezésre kerülő díjkiosztó gálán Maastrichtban. A részvétellel kapcsolatos utazási és szállásköltségeket az EIPA téríti.
 
A pályázatról minden információt megtalálhatnak az EPSA honlapján,  vagy az NKI ideiglenes honlapján
Az NKI Nemzetközi Osztálya ingyenes pályázati tanácsadással várja az érdeklődőket. Kérdéseiket az epsa2011hu@nki.gov.hu    e-mail címre küldhetik.


Vissza