Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Pályakarbantartó, adóügyi előadó és közetület felügyelő kerestetik

Gazdasági rovat

2011-03-10


Pályakarbantartót keres a GLOBALL Football Park & Sporthotel Telkiben, Az adóügyi előadónak jelentkezők pályáazatait március 18-ig várják a pátyi polgármesteri hivatalban, míg a közterület-felügyelő-jelölt március 22-ig fordulhat  a zsámbéki polgármesteri hivatalhoz.

Az MLSZ telki labdarúgó centrumába pályakarbantartónak jelentkező a következő elvárásoknak kell, hogy megfeleljen: kertfenntartási gyakorlat (sport pálya karbantartási gyakorlat előnyt jelent), nagy munkabírás, önálló munkavégzés, leinformálhatóság. Kizárólag Telki és vonzáskörzetében élő jelentkezőket várnak. A pályázatokat a globall@globall.hu címre kérik. Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javasriptet. (GLOBALL Football Park & Sporthotel****, 2089 Telki, Szajkó utca 39. MLSZ Edzőcentrum Kft. Telefon: +36-26/814-900 Web: www.globall.hu)

***

A pátyi polgármesteri hivatal adóügyi előadót keres teljes munkaidős és határozatlan idejú alkalmazásra. A jelentkezés feltétele középiskolai végzettség és közgazdasági szakképzettség vagy középiskolai végzettség és az OKJ szerint valamely középfokú (ügyintézői szintű) pénzüg}i-számviteli szakképesítés, általános
gazdasági és statisztikai ügyintéző, vállalkozási ügyintéző szakképesítés, közigazgatási alapvizsga vagy annak egy éven belüli teljesítése és felhasználói szintű számítógépes ismeret. A pályázat benyújtásának határideje március 18. A pályázati kiírással kapcsolatosan további ínformációt Király Anna adóigazgatási irodavezető nyújt a 06-23-555-535-ös telefonszámon. Az elbírálás határideje március 28.

***

A zsámbéki polgármesteri hivatal közterüéet-felügyelőt keres határozatlan időre és teljes munkaidőben. Az alkalmazás feltétele középiskolai végzettség, egészségi, fizikai, pszichológiai és  a vonatkozó törvényi követelményeknke való megfelelés, B-kategóriás jogosítvány, felhasználói szintű számítógép-ismeret. A pályázati kiírással kapcsolatban további felvilágosítás Pleszkó Krisztinától kérhető a 06-23-565-610-es telefonszámon. A pályázati határidő március 22.


Vissza