Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


A Budakeszi Védelmi Centrum működtetőjét keresik

Gazdasági rovat > Budakeszi

2011-12-23


Budakeszi önkormányzata vagyonvédelmi vállakozást keres, amely 2012-ben működtetné a Budakeszi Védelmi Centrumot. A pályázatok beadási határideje 2012. január 16. 10 óra.

A személy- és vagyonvédelmi, valamint a magánnyomozói működési engedéllyel és igazolással rendelkező vállalkozásnak a Budakeszi Védelmi Centrum keretében 24 órás közbiztonsági-bűnmegelőzési ügyeletet kell működtetnie a Dózsa György tér 25. alatti rendőrségi épületben, ahol a kiírás szerint a monitoros, 24 órás ügyeleti szolgálat működik és a gépkocsizó járőrnek is ez a kiindulási helye. Ide érkeznek a lakossági és egyéb bejelentések, az önkormányzati  intézmények távfelügyeleti rendszereinek riasztása, melyekben intézkedni kell. Itt történik a térfigyelő kamerák figyelése is.

A pályázó feladata lesz együttműködni a rendőrséggel, a polgárőrséggel, a közterület-felügyelőkkel, s koordinálnia kell az ügyeleti járőr tevékenységét is. A pályázat alapkövetelménye, hogy kétfős reagáló erő riasztás esetén max. 5 percen belül kivonulásjon és azonnal intézkedjen a bejelentett vagy észlelt szabálysértés, illetve bűncselekmény megszüntetésére. Egy ügyeletes biztonsági őrt is alkalmazni kell, aki ügyfélfogadási időben az okmányiroda  védelmét is ellátja. A Budakeszi Védelmi Centrumban a 24 órás folyamatos ügyeletet tehát összesen három főnek kell biztosítania.

A szerződés időtartama: 2012. január 29-től egy év.
Pályázatbontás 2012. január 16-án hétfőn 15 óra.
Eredményhirdetés 2012. január 26-án, csütörtökön.
További információ Uzsoki Gábor közbiztonsági referenstől kérhető a 06-23-535-710/133 telefonszámon vagy a kozbiztonsag@budakeszi.hu e-mailcímen.


Vissza