Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Pályázat 24 órás portaszolgálatra

Gazdasági rovat > Budakeszi

2011-12-24


A Budakeszi Polgármesteri Hivatal az új városháza-épület 24 órás portaszolgálatának 2012. évi működtetésére írt ki pályázatot. A pályázatok beadási határideje 2012. január 16. 10 óra.

Az a gazdasági társaság vagy egyéni vállalkozó, aki rendelkezik a személy- és vagyonvédelmi, valamint a magánnyomozói működési engedéllyel és igazolással, a Fő u. 179. szám alatti épületben 7-17 és 17-7 óra közötti időszakokban kell, hogy ellássa portaszolgálati feladatát. A kiírás szerint a recepciós szolgálat során ősztől nyárig öltöny-ing-nyakkendő a kötelező öltözet, míg nyáron a zakó levehető. Fényképes kitűző név- és cégmegjelöléssel mind két szolgálatnál kötelező. Eseménynaplót és kulcsnyilvántartási füzetet vezetése mellett alapfeladata az önkormányzati tulajdonban lévő irodaház védelme és az ott dolgozó munkatársak munkavégzésének külső zavaró tényezőktől mentes biztosítása, személyi javaik védelme, a riasztó és tűzjelző rendszer működtetése, segélyhívások fogadása és a szükséges intzékedések meghozatala. Orvosoknak vagy az általa ismert szakképzett személynek kiadja a defibrillátort. Az épület előtti téren a parkolási rendet felügyeli, figyeli a külső épületkamerákat és kezeli a sorompót.

Feladatkörébe tartozik még, hogy ügyfélfogadási időben és azon kívül is a hivatalhoz érkezőket megfelelő tájékozódás után beengedi. A hivatal munkatársainak kérésére az őket zaklató személyeket kikíséri az épületből, szükséges esetben kéri a rendőrség segítségét. Szolgálatba lépéskor, a dolgozók távozása után, sőt éjszakánként változó időpontokban az épületet körbejárja. Vizuálisan ellenőrzi a külső falfelületeket. A tapasztaltakat rögzíti a szolgálati naplóban.

A szerződés időtartama: 2012. január 29-től egy év.
Pályázatbontás 2012. január 16-án hétfőn 15 óra.
Eredményhirdetés 2012. január 26-án, csütörtökön.
További információ Uzsoki Gábor közbiztonsági referenstől kérhető a 06-23-535-710/133 telefonszámon vagy a kozbiztonsag@budakeszi.hu e-mailcímen.


Vissza