Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Egymillió forint a nyomravezetőnek

Közélet > Pest megye

2012-06-26


Egymillió forintot fizet a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság annak, aki megnevezi azt a férfit, aki 2012. január 12-én 16:57 órakor fegyvernek látszó tárggyal a kezében bement egy dorogi lottózóba, majd onnan az aznapi bevétellel távozott. A férfit a  lottózó biztonsági kamerája rögzítette.

Az elkövető kb. 30-35 éves, kb. 170 cm magas, fehér bőrű. Átlagos, de inkább vékonyabb testalkatú. A fején fehér színű baseball sapkát viselt, simléderén „birodalmi vaskereszt” hímzéssel. A bűncselekmény elkövetésekor fekete színű bomberdzsekit, alatta fekete felsőruházatot viselt, melynek kapucniját a baseball sapkára húzta. Száját fekete kendővel, vagy sállal takarta el. Alsóruházata szintén sötét színű volt, cipője fekete.

A férfi magyarul, akcentus nélkül beszélt, kissé mélyhangon, feltehetően jobb kezes. A fegyvernek látszó tárgy fekete színű pisztolyhoz hasonlított, mely szekrény táras volt.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság 1 millió forint nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki olyan információt hoz a hatóság tudomására, mely alapján az elkövető személyazonossága egyértelműen megállapítható. A Rendőrség a 107-es vagy 112-es segélyhívók valamelyikén várja a bejelentéseket. A bejelentő adatait kérésre a Rendőrség zártan kezeli. 

A díjkitűzés annak visszavonásáig érvényes, de később 2027. január 12-én hatályát veszti.


Vissza