Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Könyveket gyűjt Gyimesbükkre a telki iskola

Közélet > Telki

2012-11-05


A telki Pipacsvirág iskola november 6-9-ig PETpalack-, papír- és kupakgyűjtést szervez. A háztartásokban feleslegessé vált atlaszt, térképet, szöveggyűjteményt, jó minőségű olvasókönyvet külön csomagolva adják le az iskolában, mert a Gyimesekbe, nehéz helyzetben lévő magyar iskoláknak továbbítják.

Tisztelt Szülők!

Az őszi szünet utáni héten, november 6-9-ig PET palack-, papír- és kupakgyűjtés lesz iskolánkban.  Reggelente 7 óra és ¾ 8 között, délutánonként (péntek kivételével!) 16-17 óra között adhatják le a PET palackokat és a papírhulladékot a konyha mögötti udvaron.  A papírhulladékot mérjük az osztályok közötti verseny okán.
Az összegyűjtött PET palackokat összetaposva, bezsákolva szintén a papírgyűjtő konténernél tudjuk átvenni. 
Amennyiben az otthon összegyűlt papírhulladék között atlasz, szöveggyűjtemény, térkép, JÓ MINÕSÉGÛ olvasókönyv akad, kérjük, ezeket külön összekötve adják le. Átválogatás után továbbítjuk Gyimesbükkre, a nehéz helyzetben lévő iskoláknak.
Kérjük, a gyerekekkel küldjék be a kupakokat, amit az osztálytermekben gyűjtenek, zsákolnak be, és osztályukat ráírva pénteken a negyedik óra után adnak le.

Köszönettel:
Környezetnevelési Csoport / Telki Pipacsvirág Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola


Vissza