Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Kedvezményes mestertanfolyam és vizsga

Gazdasági rovat > Pest megye

2013-05-24


A Pest Megyei és Érd Megyei jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara bizonyos szakmákban kedvezményesen indítja mestervizsgára felkészítő tanfolyamait. A most jelentkezők a tanfolyami díjból 40.000 Ft kedvezményt kapnak. Kamarai tagoknak ezen felül 25% kedvezmény jár a vizsgadíjból is.

Kamarai tagként akár 60.000 Ft-ot is megspórolhat és 390.000 Ft helyett 330.000 Ft-ért tehet mestervizsgát. Az ár tartalmazza a felkészítés és a vizsgadíj árát is. Alkalmazott beiskolázása esetén a munkáltató a tanfolyam és vizsgadíjat költségként elszámolhatja. Részletfizetési lehetőség biztosított. A kedvezményes tanfolyam legalább 10 fő jelentkezése esetén indul. Õsszel indul a vállalkozás, pedagógiai tanfolyam bármely szakmában jelentkező részére.

Tervezett tanfolyamok:
Autószerelő, autóelektronikai műszerész, ács-állványozó, bútorasztalos, épületasztalos, bádogos, burkoló, cukrász, fényező-mázoló (járműfényező), fodrász, gázfogyasztó berendezés- és csőhálózat-szerelő, gáz- és tüzeléstechnikai műszerész, karosszérialakatos, kereskedő, kozmetikus, kőfaragó, kőműves, motorkerékpár-szerelő, műkőkészítő, női szabó, pék, szakács, szobafestő-mázoló és tapétázó, villanyszerelő, kozmetikus és igény szerint más szakmákban is.

A jelentkezés folyamatos. Az alábbi elérhetőségeken várjuk érdeklődését, jelentkezését:
Szabóné Zéman Mária; tel/fax: 317-8560; mobil: 30/397-7938; e-mail: zeman.maria@pmkik.hu


Vissza