Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


… a szépség az egészségből fakad!

Életmód > Budaörs

2013-09-13


Avagy TAKE-TEN már Budaörsön is. Beszélgetés Inotay Nórával egy korszerű és 100% natural arcfiatalító eljárásról.

-   Nem túl erős kifejezés az „arcfiatalítás”?
-   Nyugodtan kijelenthetem: nem! A TAKE TEN kezelés egyedülálló, mindössze 10-15 perces eljárás, mely mélyizom tornával, a nyirokrendszer és a hajszálerek aktivizálásával méregtelenítést és sejtmegújulást eredményez. A hatásfok, a látvány magáért beszél! Már az első alkalommal is a tükörben ellenőrizhető a javulás, de 10-12 alkalmas kúra hosszú távú eredményre képes, általa a megtisztult hajszálerek akadály nélkül továbbítják a külső és belső bőrtápláló anyagok eljutását a bőr minden rétegébe, az OXIGÉN ellátottság a többszörösére nő, ezzel valóban MEGFIATALÍTVA a bőrt, az arcot. A renyhe arcizmok működésbe jönnek, a ráncok mélysége nullára redukálódhat, az arcélek visszanyerik kontúrvonalukat. Elkötelezett híve vagyok az eljárásnak, nehéz abbahagyni a felsorolást!

-   Ez valóban meggyőzően hangzik! Mindenkinél egyformán működik az eljárás?
-   Természetesen az eredményt befolyásolják a genetikai adottságok, az életkor, a bőrünk előélete, az életvitelünk, de egyben mindenki egyetért: a kezelés kivétel nélkül mindenkinél hasznos! Nem egy sima kozmetikai eljárásról beszélünk, hiszen a kezelő gép komoly neurológiai és arcizom rehabilitációra fejlesztett orvos kutatás eredménye. A szépülést számos kellemes 'mellékhatás' is követi, így enyhülhet a fülzúgás és migrén, fej- és nyakszirti fájdalmak, nyaki gerincmeszesedés, de az arcüreggyulladás (a krónikus is) elmúlhat, a bőrbetegségeken, bőrhibákon, hegek állapotán is javít. Az arc szimmetrikussá, egészségessé, fiatalossá válik. A nyaki és mimikai ráncok mélysége csökken, a dekoltázs bőre simább, feszesebb lesz. Fontos tudni, hogy a gép eredeti célja az arcidegbénulás és izomsérülések rehabilitációja.

-   A kezelés mennyire mondható kíméletesnek?
-   Napjainkban egyre elterjedtebb elvárás, hogy az arckezelések ne járjanak drasztikus beavatkozással, vagy hosszan tartó gyógyulási idővel, fájdalommal, vagy egyéb előre nem látható következménnyel, mégis hatásos és látványos eredményt hozzanak. A TAKE -TEN intenzív, ugyanakkor teljességgel fájdalommentes és rizikó nélküli eljárás. Kellemesen izgalmas megtapasztalni arcizmaink soha nem érzett munkáját, talán nem véletlen, hogy a kezelés vicces, mégis igazság alapú mottója: „légy az arcod személyi edzője!” Ez a mondat jól utal a naturális, minden külső behatást és kemikáliát nélkülöző eljárásunkra. A Take Ten titka a Baxendale-hullám, (Dr. Baxendale kutató orvos neurologus) és a milliamper, amelyet a készülék kibocsát. Ez eltér más elektromos hullámmal dolgozó gyógyászati és kozmetikai kezeléstől, hiszen ezek a gépek galván mikroamperrel, míg a Take Ten milliamperrel dolgozik, így ezerszer hatékonyabb! Nagy örömünkre, Budaörs központi részén, a Cba-áruház mellett, a Kőszikla patika feletti KÕSZIKLA MOZGÁSSTÚDIÓBAN várjuk a kockázat nélkül szépülni vágyókat, ezzel is hangsúlyozva: a szépség az egészségből fakad!

-   Mennyiért vehetjük igénybe ezt a nem mindennapi kezelést?
-   Valóban nem mindennapi, az egész ország területén kevesebb, mint 40 ilyen gép működik. Jelenleg egy kezelés hatezer forintba kerül, de kedvezményes bérlet akcióinkkal is segítünk az egészségesen szépülni vágyóknak! E lehetőséget megragadva egy egyszeri, 50%-os kedvezményt is felajánlok az első alkalommal érkezőknek.

-   Élhetnék én is ezzel a lehetőséggel?
-   Természetesen! Várjuk szeretettel!
 
BEJELENTKEZÉS és további INFORMÁCIÓ: 06 70 275 1454

(X)


Vissza

iranytu-cimlap-2021-3.jpg