Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Országos Fiatal Vállalkozói Díj

Gazdasági rovat > Pest megye

2013-10-22


A november 18-ával kezdődő Fiatal Vállalkozók Hetének zárásaként jelentik be az idei Országos Fiatal Vállalkozói Díj kiválasztottját, aki európai uniós nagykövetként képviseli a hazai fiatalokat egy éven át. Az évente kiosztott díjra idén 2013. október 14. és november 18. között lehet jelentkezni vagy jelöléseket leadni. További info: www.fivosz.hu.

A fiatal vállalkozók körében ötödik alkalommal hirdeti meg a FIVOSZ a nagy elismeréssel járó díjat, amire azok az üzleti életben sikeres fiatalok jelölhetőek, akik saját erőből váltak a gazdasági élet elismert tagjaivá. A kiválasztottak példaképként szolgálnak a felnövekvő generáció számára Magyarországon és külföldön egyaránt.

A november 18-ával kezdődő Fiatal Vállalkozók Hetének zárásaként jelentik be az idei Országos Fiatal Vállalkozói Díj nyertesét, aki nagykövetként részt vesz majd különböző sajtóeseményeken, konferenciákon, valamint interjúk keretében számol be tapasztalatairól a sikerig vezető úton, ezzel inspirálva a gazdasági utánpótlást. A nemzetközi üzleti életben Európai Uniós követként képviseli a hazai fiatalságot számos csúcstalálkozón.

A fiatal vállalkozók között jelentős elismerésnek számít e díj, ugyanis kizárólag olyanok jelölhetőek, akik önerőből építették fel példaértékű vállalkozásukat.

„Nagyon örültem a megtiszteltetésnek, már azon az estén is rengetegen gratuláltak, és sok új üzleti kapcsolatra tettem szert a díjnak köszönhetően. A népszerűség miatt a megbeszéléseken is tárt karokkal vártak. A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége által szervezett eseményeken nagyon jólesett megosztani a fiatalokkal a sikereimet, amivel ösztönözhettem őket. A nagykövetség során azt is megtapasztaltam, hogy a szervezet tagjai egyféle értékközösséget alkotnak, segítik egymást, együtt dolgoznak a nehézségek leküzdésén, ilyet eddig csak külföldön tapasztaltam.”- nyilatkozta Rajnai Richárd, a tavalyi Országos Fiatal Vállalkozói Díj kiválasztottja.

Ebben az évben a díjat a MOL Nyrt. támogatja, elnyerője így az elismerés és a sajtónyilvánosság mellett üzemanyag-kártyát is magáénak tudhat majd.

Pályázni fényképes önéletrajzzal és a jelölt vállalatának rövid bemutatásával 2013. október 14. és november 18. között lehetséges az info@fivosz.hu e-mail címen. A szervezők jelöléseket is szívesen fogadnak, ebben az esetben az érintett vállalkozó néhány szóban történő bemutatását, valamint elérhetőségeit várják az említett címen.

A zsűri a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének elnöksége. A díjat a november 22-ei Fiatal Vállalkozók Hete gáláján adják majd át az európai fiatal vállalkozók elnökségi tagjai, meghatározó hazai és külföldi üzletemberek és fiatal vállalkozók társaságában.

A pályázatról részletes információ a következő linken található:
http://fivosz.hu/article/2013/legy_te_az_orszagos_fiatal_vallalkozoi_dij_tulajdonosa/


Vissza