Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Elfogták az uszodai tolvajt

Közélet > Budaörs

2014-11-14


A budaörsi rendőrök az uszodában fogták el azt az 53 éves férfit, aki egy uszodában két öltözőszekrényt is kifosztott. A tettes visszatért az intézménybe, de a biztonsági szolgálat tagjai felismerték a lapunkban is megjelentetett rendőrségi körözés alapján, így riazstották a rendőröket.

A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytat nyomozást lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ellen.
 
A gyanúsított F. Zsolt 53 éves budapesti lakos 2014. október 10-én 14 óra körüli időben egy budaörsi uszoda öltözőjében kinyitott két, előzőleg kulccsal lezárt öltözőszekrényt és eltulajdonított azokból két mobiltelefont, bankkártyát, készpénzt és személyes iratokat.
 
F. Zsolt 2014. november 13-án 15 óra körüli időben újra megjelent az uszodában. Ekkor azonban a biztonsági szolgálat munkatársai felismerték rendőrség által korábban kiadott felhívás alapján, ezért értesítették a rendőröket., akik a helyszínen elfogták és a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.
 
A rendőrök F. Zsoltnál – a ruházatátvizsgálás során - két, más hatóság által körözött telefont találtak, melyeket lefoglaltak.
 
A gyanúsított ellen a további büntetőeljárást – szabadlábon hagyása mellett – a Budaörsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

Kapcsolódó cikkünk: KÖRÖZÉS - a budaörsi uszodából lopott - 2014-10-31


Vissza