Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Budakeszire is megérkezett az Oranges Oil Company!

Gazdasági rovat > Budakeszi

2020-10-23


OOC4.jpgPest megyében első töltőállomását nyitja hamarosan a magyar tulajdonú, országszerte számos városban jelenlévő automata benzinkúthálózat. Budakeszin, a ZONE Bevásárlóparkban rövidesen elérhető az Oranges Oil Company védjegyévé vált kiváló minőségű üzemanyag, melyet diszkont áron, a nap 24 órájában vásárolhatnak a tankolók.



Az új benzinkúttal az országos átlagár alatt kínált dízel és 95-ös oktánszámú benzin vételezése – a kiváló lokációnak köszönhetően –, nem csupán Budakeszi, hanem Páty, Telki, Budajenő, akár Budaörs lakosai számára is kényelmesen napi rutinná válhat. Az egység ugyanis a Farkashegyi Repülőtértől egy ugrásnyira, Budakeszi déli határán, a ZONE Bevásárlóparkban, a Bianka u. 1. szám alatt nyílik heteken belül.

OOC1.jpg

A 4 beállós kút nonstop működik majd, és a készpénzen túl bankkártyás, illetve Oranges Oil Company kuponnal történő fizetés is lehetséges. Az automaták kezelésétől nem kell tartani, a rendszer magyar nyelven működik, és pofonegyszerű – a használatot a kút Facebook oldalán is közzétett videók, valamint magukra az automatákra kihelyezett magyarázó táblák közérthetően bemutatják, de az ügyeletes személyzet is boldogan áll majd a tankolók rendelkezésére.

OOC2.jpg

A benzinkút különlegessége, hogy a tankolás végösszegét előre kell megadni, így mindenki pontosan annyi üzemanyagot vásárolhat, amennyit szeretne – túlköltésnek esélye sincs! Készpénzes vásárlás esetén, ha a kezdetben befizetett összegnél végül kisebb költés történik, az automata kupon formájában ad vissza, mely a következő tankolás alkalmával, 60 napon belül felhasználható.

OOC3.JPG

„Célunk és küldetésünk, hogy a mindenkori országos átlagáron, de még inkább az alatt biztosítsunk kiváló minőségű üzemanyagot az Oranges Oil Company-t választó autósok számára. Bízunk benne, hogy a budakeszieken túl a térség valamennyi lakója magáénak érzi majd az Oranges Oil Company kútját, és gyakran kanyarodnak a ZONE Bevásárlópark felé” – mondta Nyakas Erik tulajdonos.

OOC4.jpg

Az első, teljesen magyar tulajdonban lévő, önkiszolgáló elven működő benzinkúthálózat országszerte Zalaegerszegen, Mosonmagyaróváron, Győrben, Nagykanizsán és Ózdon van még jelen, míg Zalaszentgróton és Keszthelyen újabb töltőállomások építése van folyamatban.

További információért, illetve a legfrisseb fejleményekért kövessen minket Facebook oldalunkon: https://www.facebook.com/orangesoilbudakeszi 

 (x)


Vissza