Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Február 27. Nemzeti Színház online: A kassai polgárok

Programajánló

2021-01-27
Februárban is várjuk Önöket a NEMZETI StreamPAD előadásaival!
 
13-án 19 órától tesszük elérhetővé Szergej Medvegyev Fodrásznő című színművét, amely 2009-es bemutatója óta töretlen sikerrel szórakoztatja nézőit. A Viktor Rizsakov rendezte, fergeteges humorú előadásban színpadra lép Szűcs Nelli, Trill Zsolt, Tóth László és Kristán Attila.

Ezt követi február 20-án a Körhinta: a legendás film a tánc, a zene és a próza dinamikus egységében szólal meg a Nemzeti Színház Nagyszínpadán Vidnyánszky Attila rendezésében, a Magyar Nemzeti Táncegyüttes közreműködésével. A szerelem erejéről mesélő történet főszerepében Szász Júlia és Berettyán Nándor láthatók, partnereik Szűcs Nelli, Farkas Dénes és Varga József.

Február 27-én a nyáron a Gyulai Várszínházban, majd szeptemberben a Nemzeti Színház Kaszás Attila Termében bemutatott Márai-darab, A kassai polgárok lesz látható a NEMZETI StreamPAD-on. Szabó K. István rendezésében János mester (Rátóti Zoltán), a kassai dóm kőfaragójának személyes tragédiáján keresztül ismerhetjük meg a kor történelmi eseményeit, erkölcsi kérdéseit.
Tartsanak velünk februárban is a NEMZETI StreamPAD előadásaira, és nézzék meg a teátrum repertoárjának különleges gyöngyszemeit!

További részletek


Vissza