Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Október 1. Egészség ezreknek, milliók a Budakeszi Egészségügyi Központnak!

Életmód > Pest megye

2022-09-29


Richter_bkeszi.jpg Jöjjön el családjával, és részvételével növelje a Budakeszi Egészségügyi Központnak szánt adományt! A Richter Gedeon Nyrt. 3.500.000 Ft alapadományt ajánl fel a Budakeszi Egészségügyi Központban szülészet-nőgyógyászati szakrendelés fejlesztésére - CTG labor kiépítésére a Richter Egészségváros programmal.Október elsején, szombaton 9 és 17.30 között a főtéri közösségi téren Budakeszi a program második őszi állomása, ahol a Budakeszi Egészségügyi Központnak gyűjthetik majd az adománypontokat a résztvevők.

richter-egeszsegvaros_bkeszi.jpg

Jöjjön el családjával, és részvételével növelje a Budakeszi Egészségügyi Központnak szánt adományt! A Richter Gedeon Nyrt. 3.500.000 Ft alapadományt ajánl fel a Budakeszi Egészségügyi Központban szülészet-nőgyógyászati szakrendelés fejlesztésére - CTG labor kiépítésére.

Ezt az adományalapot a résztvevők minden szűrésért, tanácsadásért, élőben vagy az Egészségváros Facebook oldalán online meghallgatott előadásért járó adományponttal növelni tudják, hiszen a Richter pontonként 300 forinttal megemeli az alapadomány összegét. Minél aktívabban cselekszik valaki saját egészségéért, annál nagyobb mértékben járul hozzá az egészségügyi intézménynek szánt adomány gyarapításához.

A Richter Egészségváros mottója “Egészség ezreknek, milliók a kórháznak” alapján a családi programsorozat célja, hogy mindenki egyszerre tehessen saját maga és családja egészségéért, valamint városa egészségügyének fejlesztéséért, a helyi egészségügyi intézmény támogatásáért.

Az Egészségváros előadásainak többsége online is követhető a Richter Egészségváros Facebook-oldalon. Így azok is hozzájárulhatnak az alapadomány gyarapításához, akik személyesen nem tudnak kilátogatni a helyszínekre. Az online aktivitás ugyanúgy értékes forintokat ér az egészségügyi intézetnek, mint a személyes részvétel. A lakosok ugyanis - akárcsak a szűréseken és a tanácsadásokon való részvétellel - az online közvetítésekhez fűződő aktivitásaikkal is növelhetik a Richter Gedeon Nyrt. által felajánlott 3.500.000 forintos alapadományt. Az élőben közvetített videók kedvelése, a hozzászólások, valamint a megosztások mindegyike egy adománypontot, azaz 300 forintot ér az egészségügyi intézménynek.

A rendezvények helyszínére érkezve minden látogató kap egy QR-kóddal ellátott karszalagot, amely segítségével a nap folyamán gyűjthetik az adománypontokat egy elektronikus rendszerben. A szűréseknél, tanácsadásoknál, előadásoknál hostessek segítenek a QR-kóddal ellátott karszalagok leolvasásában, az adománypontok érvényesítésében.

A pontokat 17 órakor összesítik. A Richter pontonként 300 forinttal növeli az alapadomány összegét. Az így összegyűlt adományt a nap végén, 17:30-kor a színpadon át is adják az intézménynek. A lakosság aktivitásán múlik, sikerül-e elérni a nap végén a kitűzött adománycélt, a szülészet-és nőgyógyászati szakrendelés fejlesztését, CTG labor kiépítését.

A program védnökei, akik szintén részt vesznek a rendezvényen: Radványi Dorottya, Jaksity Kata, Szily Nóra és Abaházi Csaba műsorvezetők, Molnár Andrea táncművész, műsorvezető, illetve Katus Attila aerobik- és Béres Alexandra fitnesz világbajnokok.

Részletes program

120 éve Richter Gedeon

Beszélgetés a Budakeszi Egészségügyi Központ vezetőjével, dr Pócza Péter főorvossal

Beszélgetés dr. Győri Ottiliával, Budakeszi polgármesterével


Vissza