Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Tanév vége a Premoban

Közélet > Zsámbék

2021-06-23


12_pincér-vizsga.jpgMíg a tanulók a tanév végét várják, és a centit vágják, addig a végzőseink jó része vizsgáin túljutva már fellélegezhetett, és bizonyítvánnyal a kézben keresi munkahelyét. Büszkeségünkre és örömünkre a gazdasági informatikus és a vendéglátásszervező technikusi képzésünk tanulói kitűnő és jó átlaggal vizsgáztak. Gratulálunk teljesítményükhöz, és sok sikert kívánunk nekik.12_asztalos3.jpgHasonlóképp megkapták szakmai bizonyítványaikat az asztalos, lakatos, szakács és pincér tanulóink. Az új szakképzés szerinti kilencedik évfolyamnak is izgalmasak az utolsó hetek, hiszen elkezdődtek az ágazati alapvizsgák. Az írásbelik javarészt lezajlottak már, míg a gyakorlati vizsgarészek a tanév zárásával következnek.

A Rákóczi Szövetség diákutaztatási pályázatának hála azonban nem csak vizsgákról és számonkérésekről szólt az újra jelenléti oktatásban zajló másfél hónap, hanem kultúráról, országjárásról, az ismeretek kibővítéséről. 12_szerkezetlakatos5.jpgA száz főt támogató pályázattal a Zsámbék-Abda-Győr-Komárom útvonalat járták be osztályaink. Hála az egyszerűsített pályázatnak és a Rozetta Tours munkatársának, Márkus Panna pályázatírásban nyújtott segítségének, a kirándulást rövid idő alatt sikerült megszervezni és lebonyolítani.

Néhány közérdekű információ iskolánkról, képzéseinkről:

-    A Zsámbéki Premontrei Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium pótfelvételit hirdetett június 23-24-re előzetes telefonos egyeztetés alapján. Aki ezekről az időpontokról lemarad, vagy akadályoztatás miatt nem tud megjelenni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot intézményünkkel a következő telefonszámok egyikén: 06-23-342-337 vagy 06-30-154-4075

12_szakács-pincér5.jpg-    Szeretnénk ismét indítani – kellő számú érdeklődő esetén – esti képzés keretében a két éves felnőtt szociális gondozó és ápoló képzésünket. A jelentkezés feltétele legalább alapfokú végzettség (8 általános), betöltött 18. életév. Az oktatás ingyenes, heti két alkalommal délutánonként szervezzük. További részletekért látogasson el honlapunkra http://www.zspsz.sulinet.hu/ vagy facebook oldalunkra.

-    Beiratkozás intézményünkbe június 28-án, hétfőn esedékes. Iskolánk a nyári szünetben ügyeletet tart szerdánként 9-12 óra között.

12_szakács-pincér13.jpg

Zsámbéki Premontrei Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium

(x)

 


Vissza

iranytu-cimlap-2021-3.jpg