.

2019. July 18. Thursday, Frigyes napja van. Tizenháromezer példányos, ingyenes regionális havi lap, heti hírlevél és napi frissítésű honlap
Kereső
 
Iránytű Heti Hírek

Galéria


Belépés a fórumba


Szörnyethalt egy biciklis a Budakeszi úton
Budakeszi > Közélet
2019-07-15
Július 13-án, szombaton 13 óra körül ismeretlen körülmények között árokba hajtott és a helyszínen belehalt sérüléseibe egy 55 éves kerékpáros férfi Budapesten, a XII. kerületben, a Budakeszi úton – írja a Police.hu. Mint kiderült, nem viselt sisakot biciklizés közben. A baleset körülményeit a Közlekedésrendészeti Főosztály vizsgálja.
 

Köztisztviselői díjat kapott
Biatorbágy > Közélet
2019-07-09
Varga Mária, a biatorbágyi polgármesteri hivatal igazgatási osztályának szociális ügyintézője kapta idén a Geréby Imre köztisztviselői díjat. Harmincöt éve dolgozik a közszolgálatban. Pályáját a kereskedelmi-szolgáltatási ágazatban kezdte, majd munkaügyi előadóként ismerkedett meg a közszolgálattal.

Bankot váltott az önkormányzat
Zsámbék > Közélet
2019-07-03
Zsámbék önkormányza-tának, intézményeinek és a Zsámbéki Német Nemzetiségi Önkormányzat számlavezetője 2019. augusztus 1-jétől a K&H Bank Zrt. A számlaszámok változása a helyi adók bankszámlaszámait is érintik. A régi bankszámlaszámokra csak 2019. július 31-ig beérkezett befizetéseket tudják elfogadni.

Fogyasztóvédelmi tudnivalók nyaraláshoz
Pest megye > Közélet
2019-07-02
Járatkésés miatt több órás várakozás a reptéren, a beígértnél rosszabb minőségű szállás. Bár sokszor kompromisszumot vállalunk, hogy a családi pihenés ne menjen tönkre, de jó tudni, egy hátrányosnak tűnő helyzetben mihez van jogunk. A Pest Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Főosztálya szállásfoglaláshoz és repülőgépes utazáshoz ad hasznos tanácsot.

Biatorbágyi baleset szemtanúit keresi a rendőrség
Biatorbágy > Közélet
2019-07-01
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2019. március 31-én 17 óra 45 perckor Biatorbágy külterületén, az 1. számú főút és a  Dózsa György út kereszteződésében két személygépkocsi, egy szürke színű Skoda és egy kék színű Audi összeütközött. A baleset következtében a Skoda sofőrje és két utasa nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedtek.

Július 22-ig jelölhető Budakeszi díszpolgára
Budakeszi > Közélet
2019-06-26
Budakeszi önkormányzata minden év augusztus 20-án Budakeszi Díszpolgára cím adományozásával ismeri el olyan személyek tevékenységét, aki munkájával, egész életművével hozzájárult a város anyagi, szellemi értékeinek gyarapodásához és példamutató emberi magatartása miatt köztiszteletben áll.

Szeptember 16-ig pályázható az idei helyi értékvédelmi támogatás
Budaörs > Közélet
2019-07-04
Az önkormányzat pályázati úton vissza nem térítendő támogatást nyújt a helyi védett értékek tulajdonosainak fenntartási kötelezettségük teljesítése érdekében. A támogatás a tervezett beruházás 50%-ára igényelhető, legfeljebb bruttó 2 millió forintig. A pályázatokat benyújtani az év során kétszer, május 13-i és szeptember 16-i határidővel lehet.

Unokázós csalókat fogtak
Biatorbágy > Közélet
2019-07-02
V. Erika, H. Matild, B. Miklós és K. Róbert 2019. június 27-én 14 óra körül megjelentek a biatorbágyi sértett lakásánál. A 37 éves H. Matild a csengetésre ajtót nyitó idős nőnek egy kórház munkatársaként mutatkozott be és azt mondta neki, hogy a lánya balesetet szenvedett. A kórházi ellátásra pénzt kért az idős asszonytól.

Az online vásárlás veszélyei
Pest megye > Közélet
2019-07-01
A Pest Megyei Rendőr-főkapi-tányság lapunkhoz eljuttatott közleményében az online vásárlás veszélyeire figyelmeztet, s tanácsokat ad a kockázatok csökkentésére. Minden esetben értesítse a rendőrséget, ha csalást észlel, akkor is, ha nem dőlt be neki!

Főzzön Ön is!
Budakeszi > Közélet
2019-06-27
Budakeszi önkormányzata augusztus 21-én a XXII. Családi Nap Fesztivál keretében egész napos ételfőző versenyt hirdet a Farkashegyi reptéren négy nevezési kategóriában. A jelentkező csapatok kb. 20-25 fő részére ízletes bográcsos vagy szabad tűzön elkészített ételt főznek, a tűzifa kivételével minden hozzávalót maguk biztosítanak.    

Virágos Budakesziért: javaslatokat várnak
Budakeszi > Közélet
2019-06-24
Augusztus 18-án a XXII. Családi Nap Fesztiválon a főzőverseny eredményének kihirdetése előtt a legvirágosabb porta Virágos Budakesziért 2018 díjat kap az önkormányzattól falra szerelhető tábla és az Oázis kertészet tízezer forintos dísznövény-vásárlási utalványa formájában.

További cikkek | Vissza | A lap tetejére

     
     

www.budakornyekiiranytu.hu 

Made by EG-LOGIC