.

2018. május 27. vasárnap, Hella napja van. Tizenháromezer példányos, ingyenes regionális havi lap, heti hírlevél és napi frissítésű honlap
Kereső
 
Iránytű Heti Hírek

Galéria


Belépés a fórumba


Indul a Modern Falvak Program
Pest megye > Gazdasági rovat
2018-05-24
A megyei jogú városok fejlesztését célzó Modern Városok program mintájára Modern Falvak programot indít a kormány, amelybe a 10-30 ezer lakosszám közötti települések is beletartoznak. Gyopáros Alpár, a Fidesz országgyűlési képviselője lesz a téma felelőse kormánybiztosként a Miniszterelnökségen, s hamarosan megkztdi az egyeztetéseket az érintett polgármesterekkel.
 

Idősek otthona munkatársakat keres
Budaörs > Gazdasági rovat
2018-05-24
A Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség Idősek Otthona budaörsi intézményébe (Zombori u. 68-70.) ápolót, konyhai kisegítőt és mosodai alkalmazottat keres. A jelentkezéseket önéletrajzzal a következő elektronikus levelezési címre várják:

Nyári diákmunka a városházán
Budaörs > Gazdasági rovat
2018-05-17
25 év alatti, nappali tagozatos diákok számára hirdet nyári munkalehetőséget a Budaörsi Polgármesteri Hivatal a 2018. június 18. és augusztus 31. közötti időszakra, napi 6 órában. A munkabér a minimálbér ennek megfelelő, időarányos része. A program a fiatalkori inaktivitás csökkentésére, a korai munkatapasztalat és munkajövedelem szerzés elősegítésére szolgál.

Stabil a költségvetés
Budakeszi > Gazdasági rovat
2018-05-02
Budakeszi városának képviselő-testülete 2018. február 22-i ülésén fogadta el az önkormányzat költségvetését. A tervezett nagyberuházások mellett kisebb fejlesztésekre, szűkebb lakókörnyezetek látványosabb fejlesztésére is lesz lehetőség stabil, átgondolt és takarékos gazdálkodással.

Közterület-felügyelő kell Pátyra
Gazdasági rovat
2018-04-27
A Buda környéki Közterület-felügyelet határozatlan idejű közszolgálati jogviszonyban, teljes munkaidőben közterület-felügyelőt keres Pátyra. A pályázatok benyújtásának határideje 2018. május 31. A munkakör a június 11-i elbírálást követően azonnal betölthető.

Pályázat álláskeresők vállalkozóvá válásához
Gazdasági rovat
2018-04-25
A Pest Megyei Kormányhivatal a foglalkoztatás elősegítéséről, a munkanélküliek ellátásáról törvény, valamint a foglalkoztatást elősegítő támogatásokról és a Munkaerő-piaci Alapból foglalkoztatási válsághelyzetek kezelésére nyújtható támogatásról szóló rendelet alapján pályázatot hirdetett meg állást keresőknek a vállalkozóvá válásukat elősegítő támogatásra.

Közjegyzői iroda felvételt hirdet
Budaörs > Gazdasági rovat
2018-05-18
Budaörsi közjegyző elhivatott, ügyfélcentrikus, terhelhető irodai ügyintézőt keres teljes munkaidős állásba. Jelentkezés fényképes önéletrajzzal június 8-ig:

Matematika - fizika szakos tanárt keresnek
Budakeszi > Gazdasági rovat
2018-05-14
A budakeszi Prohászka Ottokár Katolikus Gimnázium matematika - fizika szakos, egyetemi végzettségű, elkötelezett keresztény tanárt keres, szeptemberi kezdéssel. Jelentkezni önéletrajzzal az alábbi levelezési címen lehet:

Veszélyes gyerekjátékokat tiltottak be
Pest megye > Gazdasági rovat
2018-04-27
Gyerekhintát, játékbabát, gyerekszandált és számos más játékot szankcionált a Pest Megyei Kormányhivatal Érdi Járási Hivatal Közlekedési és Fogyasztóvédelmi Főosztálya múlt havi ellenőrzései után. Megtiltották a veszélyes termékek további forgalmazását, és bírsággal sújtották a gazdasági szereplőket.

Felvétel adóügyintézőknek a hivatalban
Budakeszi > Gazdasági rovat
2018-04-26
A Budakeszi Polgármesteri Hivatal határozatlan idejű közszolgálati jogviszonyban, teljes munkaidőben adóügyintézőt keres. A pályázatok benyújtásának határideje 2018. május 31. A munkakör a június 5-i elbírálást követően azonnal betölthető.

Könyvelőt keres a polgármesteri hivatal
Budakeszi > Gazdasági rovat
2018-04-25
A Budakeszi Polgármesteri Hivatal határozatlan idejű közszolgálati jogviszonyban, teljes munkaidőben könyvelőt keres. A pályázatok benyújtásának határideje 2018. május 31. A munkakör a június 5-i elbírálást követően azonnal betölthető.

További cikkek | Vissza | A lap tetejére

     
     

www.budakornyekiiranytu.hu 

Made by EG-LOGIC