.

2018. május 23. szerda, Dezső napja van. Tizenháromezer példányos, ingyenes regionális havi lap, heti hírlevél és napi frissítésű honlap
Kereső
 
Iránytű Heti Hírek

Galéria


Belépés a fórumba


A csalódott festő a művelődési házban tombolt

Budakeszi > Kultúra
2016-12-30
776 olvasás

A Budaörsi Rendőr-kapitányság garázdaság miatt indított eljárást a 48 éves budapesti H. Tamás ellen, aki december 22-én délben a budakeszi művelődési házban az ott dolgozókkal kiabált, s az asztalokon és polcokon lévő tárgyakat a földre dobálta, majd távozott.

A bejelentést követően a férfit a rendőrök többször keresték, azonban bejelentett lakcímén nem találták meg. A nyomozó hatóság ezért elrendelte a körözését. H. Tamás 2016. december 29-én a délutáni órákban megjelent a Budakeszi Polgármesteri Hivatalban, ahol a rendőrök állampolgári bejelentés alapján elfogták és a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A további eljárást ellene – szabadlábon hagyása mellett – a Budaörsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le ellene.

A botrányt a férfi azért okozhatta, mert húszmillió forintot követelt egy bezárt kiállításáért a bíróságon, de elvesztette a pert és kétmillió forintos perköltséggel sújtották.

 

forrás: police.hu

Nyomtatható verzió

Vissza | A lap tetejére

     
     

www.budakornyekiiranytu.hu 

Made by EG-LOGIC