.

2018. július 15. vasárnap, Henrik,Roland napja van. Tizenháromezer példányos, ingyenes regionális havi lap, heti hírlevél és napi frissítésű honlap
Kereső
 
Iránytű Heti Hírek

Galéria


Belépés a fórumba


Erdei élménytábor a Hármashatár-hegyen

Pest megye > Életmód
2017-07-31
519 olvasás

Az Erdő Ajándéka Erdei Iskola erdőjáró élménytáborában az augusztus 8-14. közötti turnusra még van szabad hely 6 és 14 év közötti diáknak. A hétfőtől péntekig tartó, ötnapos táborokban az erdei állatok életével lehet játékos formában megismerkedni. Sok kisebb túrán nagy szerepet kap mozgás a szabad levegőn, de van kézműves, mesemondó és nyomkövető program is.

A Budapest belvárosából is könnyen megközelíthető Hármashatár-hegy különlegessége, hogy az erdei iskola a 490 méteres hegytető közelében, öreg tölgyek és feketefenyők ligeteinek kellős közepén helyezkedik el. A hegytetőn, az erdei iskolát körülölelő ligetes erdők biztosítják a nyári melegben is a különleges erdei klímát és friss levegőt, esős időben pedig az erdei iskola nyújt menedéket és ad otthont az érdekes programoknak.

Az erdei élménytáborra jelentkezni Szabó Miklós okleveles erdészmérnöknél, az Erdő Ajándéka Erdei Iskola vezetőjénél lehet a 06/20-954 2252-es telefonszámon, vagy az erdoajandeka@gmail.com e-mail címen.

A tábor maximális létszáma 24 fő, a tábor 10 főtől indul.
Részvételi díj: 29.000 forint.

A jelentkezés további részletei és a napokra bontott program az alábbi linken található:
http://www.erdoajandeka.hu/programok/nyari-taborok/allati-jo-erdojaro-elmenytabor-6-14-eves-gyermekeknek

Nyomtatható verzió

Vissza | A lap tetejére

     
     

www.budakornyekiiranytu.hu 

Made by EG-LOGIC