.

2019. január 17. csütörtök, Antal,Antónia napja van. Tizenháromezer példányos, ingyenes regionális havi lap, heti hírlevél és napi frissítésű honlap
Kereső
 
Iránytű Heti Hírek

Galéria


Belépés a fórumba


Kábítószer-fogyasztók rendőrkézen

Herceghalom > Közélet
2017-12-19
448 olvasás

A zsámbéki körzeti megbízottak 2017. december 14-én Herceghalmon a Gesztenyés utcában megállítottak egy autót. Az igazoltatásnál a járműben tartózkodó 26 éves és a 34 éves alcsútdobozi és vértesacsai férfi zavart viselkedése feltűnt a rendőröknek, ezért a ruháikat és a járművet is átvizsgálták.

A rendőrök egy táskában és a gépkocsiban kábítószergyanús növényi származékot, fehér port, kábítószergyanús tablettákat, R. István ruházatában pedig kábítószergyanús port tartalmazó tasakokat találtak. A kábítószergyanús anyagot a rendőrök lefoglalták, majd a két férfit a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol  a pozitív kábítószer gyorsteszt pozitív után a nyomozók Ő. Csabát kábítószer birtoklás vétség, R.  Istvánt pedig kábítószer birtoklás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. Ellenük az eljárást a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja.

forrás: police.hu

Nyomtatható verzió

Vissza | A lap tetejére

     
     

www.budakornyekiiranytu.hu 

Made by EG-LOGIC