.

2019. May 21. Tuesday, Konstantin napja van. Tizenháromezer példányos, ingyenes regionális havi lap, heti hírlevél és napi frissítésű honlap
Kereső
 
Iránytű Heti Hírek

Galéria


Belépés a fórumba


Stabil a költségvetés

Budakeszi > Gazdasági rovat
2018-05-02
410 olvasás

Budakeszi városának képviselő-testülete 2018. február 22-i ülésén fogadta el az önkormányzat költségvetését. A tervezett nagyberuházások mellett kisebb fejlesztésekre, szűkebb lakókörnyezetek látványosabb fejlesztésére is lesz lehetőség stabil, átgondolt és takarékos gazdálkodással.

A költségvetés főösszege átlépte a hárommilliárd forintos határt, így 2018-ban 3.610.925.000 forintból gazdálkodik az önkormányzat, mely 1,6 milliárd Ft értékű fejlesztést takar.

Az adóbevételek a korábbi évhez hasonlóan 2%-kal emelkedtek az előző évhez képest. Az elmúlt három év folyamatosan növekvő adóbevételei ezt a mértékű emelést megalapozták.

Az önkormányzati intézmények (bölcsődék, óvodák, egészségügyi, szociális és kulturális létesítmények) tekintetében 2018-ra is elmondható, hogy a működtetéshez szükséges személyi- és tárgyi feltételeket a korábbi évekhez hasonlóan biztosítjuk. A 910 milliós összeg 64%-át állami normatívából kapjuk, amit az önkormányzat 327,1 millió forinttal (36%) egészít ki.

(x)

Nyomtatható verzió

Vissza | A lap tetejére

     
     

www.budakornyekiiranytu.hu 

Made by EG-LOGIC