.

2019. február 22. péntek, napja van. Tizenháromezer példányos, ingyenes regionális havi lap, heti hírlevél és napi frissítésű honlap
Kereső
 
Iránytű Heti Hírek

Galéria


Belépés a fórumba


Kész az új orvosi rendelő

Budakeszi > Közélet
2018-06-29
326 olvasás

Az energetikai felújítás során az épület új tetőt kapott és kicserélték az ablakokat is műanyag nyílászárókra, a tetőt és a homlokzatot hőszigetelték. A korábbi hat rendelő helyett tízet alakítottak ki egy többfunkciós helyiséggel együtt. Az épület előtt parkoló, a gyermekrendelőnél játszótér várja a budakeszieket.

Az új rendelőben a háziorvosok, fogorvosok, gyermekorvosok, a védőnői szolgálat, az orvosi ügyelet és a vérvétel kap helyet. Bartos Mária gyermekorvos június 22-től, az orvosi ügyelet június 25-től, a védőnői szolgálat június 28-tól, Zolnai Katalin fogorvos és Csabai Imre háziorvos július 2-től, Vasi Gábor fogorvos augusztus 1-től rendel az új rendelőjében a szokásos időpontokban és elérhetőségeken.

A kibővült rendelőben fül-orr-gégészet, nőgyógyászat, szemészet, bőrgyógyászat, reumatológia és fizikoterápia is elérhető lesz. A szakorvosok eszközparkjának biztosítására az önkormányzat az Egészséges Budapest Program keretében pályázatot nyújtott be.

Július 2-án 17 órakor az épület ünnepélyes átadásán a Semmelweis-napi ünnepségen Budakeszi Egészségügyért díjban részesül Kissné Csörget Elvira fogászati asszisztens és Hidasné dr. Farkas Klára gyógyszerész. 16-19 óra között ingyenes szűrővizsgálatokra és tanácsadásra is lehetőség lesz. Az önkormányzat a budakeszi egészségügyi alapellátásban dolgozóknak egyenként 10.000 Ft értékű Erzsébet-utalványt ajándékoz munkájuk elismeréseként.

Nyomtatható verzió

Vissza | A lap tetejére

     
     

www.budakornyekiiranytu.hu 

Made by EG-LOGIC