.

2020. July 9. Thursday, Lukrécia napja van. Tizenháromezer példányos, ingyenes regionális havi lap, heti hírlevél és napi frissítésű honlap
Kereső
 
Iránytű Heti Hírek

Galéria

Belépés a fórumba


Bővítették a közvilágítást

Budakeszi > Gazdasági rovat
2018-09-18
356 olvasás

Megvalósult Budakeszin a közvilágítás-fejlesztés első üteme, összesen tizenöt helyszínen. A kiépülőben lévő Darányi-városrész most kapott új, ledes közvilágítást. A második ütem közbeszerzési eljárás alatt áll. A fejlesztést augusztus 30-án adták át, erre az önkormányzat több mint 91 millió forintot fordított.

Hagyományos közvilágítás épült ki a Posta-parkolóban, a Honvéd utcában, a József Attila utcában, a Dózsa György tér gyalogátkelőn felüli részén, az Angol, az Alkony, a Muskátli és a Szász utcában, a Kinizsi közben, az Akácfa utcáról nyíló közben, a Vincellér, a Batthyány, a Szüret és a Virágvölgy utcában.

 

A második ütem kivitelezése 2019 májusáig várható a Gábor Áron és a Liliom utcában, a Hunor és a Villám utca közötti parkban, a Temető utca és Knáb János utca közötti, valamint a Meggyes utcai gyalogátkelőnél. A fejlesztésére az önkormányzat több mint 48 millió költ.

Nyomtatható verzió

Vissza | A lap tetejére

     
     

www.budakornyekiiranytu.hu 

Made by EG-LOGIC