.

2019. September 21. Saturday, Máté,Mirella napja van. Tizenháromezer példányos, ingyenes regionális havi lap, heti hírlevél és napi frissítésű honlap
Kereső
 
Iránytű Heti Hírek

Galéria


Belépés a fórumba


Keddig várják az adományokat

Telki > Panoráma
2018-12-18
318 olvasás

A telkiek testvér-településük, Gyimesbükk gyermekeinek gyűjtenek karácsonyra, a gyimesbükki plébániával, a magyar iskolával és óvodával egyeztetve. Az adományokkal december 20-án indulnak a Gyimesekbe, így adakozni december 18-án estig lehet.

A következők jelentenének nagy segítséget és örömet:

- oktatási papír-írószer (az óvodások részére színes papír, színezők, színes ceruzák, filcek, gyurma, az iskolásoknak másolópapír vagy írólap/írótömb, színes ceruza, zsírkréta, vízfesték, rajztábla, stb.)

- jó minőségű téli ruha és téli cipő, első sorban gyermekeknek - kérjük csomagolva vagy legalább zacskózva leadni, és feltüntetni a méretet, illetve, hogy lánynak vagy fiúnak lesz-e!

- talán az egyik legfontosabb: egy cipős doboznyi méretű meglepetés-ajándék, amiben bármi lehet, de elsősorban valami tartós élelmiszer (pl. csokoládé), akár könyv, játék és valami személyes dolog – kérjük a dobozt becsomagolni (szép, karácsonyi csomagolópapírba) és egy kis címkét ráragasztani, hogy kisgyermeknek (3-10 éves), nagyobb gyermeknek (10-18 éves) vagy felnőttnek, illetve, hogy fiúnak vagy lánynak szól-e. (Nagyon jó lenne, ha ebből sok gyűlne össze és számos gyimesbükki magyar családnak okozhatnánk vele meglepetést és örömet karácsonyra!)

- Mindenek felett a legnagyobb segítség a pénzadomány! - Erre a célra a Telki Kultúra Közhasznú Alapítvány 11742348-20021520 számú gyimesbükki célú alszámlájára várjuk a felajánlásokat, a közlemény rovatban pedig kérjük feltüntetni: „Gyimesbükk 2018 Advent” (a pénzadományokat ajándékok vásárlására, illetve közvetlenül Salamon József plébános atyához juttatjuk el, ő fogja majd eldönteni, hogy mire fordítja, ez a korábbi alkalmakkor is remekül működött – a legfontosabb célok: családok segítése, hogy magyar iskolába járathassák gyerekeiket, magyar oktatási programok, illetve, a Telkiben összekészített ajándékcsomagok)

A felajánlásokkal kapcsolatban kérik a visszajelzéseket a következő űrlapon keresztül megküldeni. Ez alapján tudják megbecsülni, mire is számíthatnak, s hány autó kell a kiszállításhoz. Ha valaki pénzadományt küld, akkor mindenképpen az űrlapon jelezze, hogy kinek állítsa ki az alapítvány az adóigazolást.

Személyes kapcsolatfelvétel: Ruják Györgyi (06-70-621-5308) vagy Móczár Gábor (06-30-941-5598).

Nyomtatható verzió

Vissza | A lap tetejére

     
     

www.budakornyekiiranytu.hu 

Made by EG-LOGIC