.

2020. March 29. Sunday, Auguszta napja van. Tizenháromezer példányos, ingyenes regionális havi lap, heti hírlevél és napi frissítésű honlap
Kereső
 
Iránytű Heti Hírek

Galéria

Belépés a fórumba


Kulturális támogatást kaptak

Pest megye > Gazdasági rovat
2020-03-12
335 olvasás

A "Pest megyei kistelepülési kulturális rendezvények szervezése" pályázat célja az ötezer fő alatti megyei falvak kulturális értékeinek megőrzése, a helyi kulturális aktivitás fejlesztése, a helyi és megyei identitás erősítése, a települési kulturális értékek népszerűsítése. A pályázat keretösszege 20 millió forint volt. Az igényelhető forrás 200-500 ezer forint közötti összeg lehetett pályázatonként.

Egy pályázó több pályázat benyújtására is jogosult volt azzal, hogy ugyanaz a pályázó összesen legfeljebb 500.000 forint pénzügyi forrást igényelhet. Egy pályázat kizárólag egy kulturális rendezvényt tartalmazhatott, így több rendezvény esetén több pályázatot kellett benyújtani.

A pályázat tárgyát képező kulturális program kizárólag a pályázó települési önkormányzat közigazgatási területén valósulhat meg. Indokolt esetben – ha a kulturális program jellege ezt indokolja –, és a pályázó ezeket az indokokat a pályázati adatlapon megfelelően bemutatja, a projekt a település közigazgatási területétől eltérő helyszínen is megvalósítható.

Perbál a költészet napi programjára félmillió forintot, Telki pedig Rejtő Jenő szellemiségének a községbe költöztetésére szintén félmillió forintot nyert.

Pest megye Önkormányzata

Nyomtatható verzió

Vissza | A lap tetejére

     
     

www.budakornyekiiranytu.hu 

Made by EG-LOGIC