Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Szakácsot keresnek Zsámbékon

Gazdasági rovat > Zsámbék

2018-01-17


A Zsámbéki Tündérkert Óvoda (Honvéd u. 4.) konyhája szakácsot keres határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszonyban, teljes munkaidőben. A pályázat benyújtásának határideje: 2018. február 9. A munkakör legkorábban a pályázatok elbírálását, február 12-ét követően azonnal betölthető.

A munkakörbe tartozó feladatok: konyhai feladatok ellátása munkaköri feladatainak alapján, étlap szerinti ételek elkészítése óvodás és iskolás korosztály számára, HACCP által előírt szabályok betartása.

Az illetmény megállapítására és a juttatásokra a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény rendelkezései az irányadók.

Pályázati feltételek:
• Szakmunkásképző intézet, Szakács,
• szakács - Legalább 1-3 év szakmai tapasztalat,
• magyar állampolgárság, érvényes erkölcsi bizonyítvány, vagy igazolószelvény, szakmai önéletrajz, büntetlen előélet,végzettséget igazoló bizonyítvány másolata

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Szabóné Mayer Valéria nyújt, a 06 23 342 321 -os telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:

• Postai úton, a pályázatnak a Zsámbéki Tündérkert Óvoda és Konyha címére történő megküldésével (2072 Zsámbék, Rákóczi utca 23/a. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: 7/2018 , valamint a munkakör megnevezését: Szakács.
• Elektronikus úton Szabóné Mayer Valéria részére a ovoda@zsambek.hu E-mail címen keresztül
• Személyesen: Szabóné Mayer Valéria, Pest megye, 2072 Zsámbék, Rákóczi utca 23/a. .

A pályázat elbírálásának határideje: 2018. február 12.


Vissza

iranytu-cimlap-2021-3.jpg