Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


A nemzeti értéktár része a zeneiskola jó gyakorlata

Kultúra > Budakeszi

2018-04-03


Az Emberi Erőforrások Minisztériumához beadott pályázatával a budakeszi Czövek Erna Zeneiskola elnyerte a Magyar Alapfokú Művészetpedagógiai Értéktár címet. A Jó gyakorlat címmel beadott pályázatuk, melyet Tassi-Ködöböcz Judit zongoratanárnő állított össze, szintén nyert.

A pályázat célja az volt, hogy Családi Hangversenyünk, - mely már hosszú évek óta az egyik legsikeresebb rendezvényünk – mint jó gyakorlat bekerüljön a Nemzeti Értéktárba.
Az elért eredményekről szóló oklevelet 2018. február 26-án vették át.

***

CSALÁDI HANGVERSENY
FELHÍVÁS SZEREPLÉSRE

Minden évben nagy sikert arat Családi hangversenyünk, melynek a szervezője Tassi-Ködöböcz Judit zongoratanárnő. Ezen a hangversenyen többféle variációban léphetnek fel növendékeink, például zongora négykezesek testvérrel, apával, anyával, nagyszülőkkel, vagy testvérek közös játéka hegedű-klarinét, furulya-gitár. Volt rá példa, hogy egy egész család lépett fel egy kis házi muzsikával.

Szeretnék mindenkit biztatni, hogy próbálja ki az együttmuzsikálást, mely jó alkalom lehet arra, hogy gyermekünkkel, unokánkkal még többet lehessünk együtt, jó hangulatban tanulhassunk egymástól. A felkészülésben tanáraink mindig örömmel segítenek.

Tudunk olyan anyukáról, aki csak azért tanult meg zongorázni, hogy játszhasson a gyermekével.

Idei hangversenyünk 2018. április 26-án kerül megrendezésre 17.30 órai kezdettel, melyre minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Czövek Erna Zeneiskola

Vissza