Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Ebösszeírás Remeteszőlősön

Közélet > Remeteszőlős

2018-12-21


Az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. törvény 42/B. §-a alapján a tartás helye szerint illetékes települési önkormányzat három évente ebösszeírást végez. Remeteszőlősön az adatszolgáltatási kötelezettséget ;2018. december 15-31-ig hirdették meg. 

A jogszabály szerint az eb tulajdonosa eb-összeíráskor köteles a kért adatokat az önkormányzat rendelkezésére bocsátani, így azoknak is ki kell tölteni az adatlapot, akik az előző, 2015. évi eb-összeíráskor már szolgáltattak adatot.

Az eb-összeírás önbevallásos módszerrel történik, ezért az eb-összeíró adatlap kitöltése és az Önkormányzathoz történő megküldése az ebtartó kötelessége. Több eb esetén ebenként külön-külön kell az adatlapot az eb oltási könyve, kisállat útlevele, törzskönyve alapján kitölteni.

Az eb-összeíró lap egy példányát jelen cikkhez csatoljuk. A nyomtatványt ITT TÖLTHETI LE.
http://remeteszolos.hu/wp-content/uploads/2018/12/ebosszeir2018.doc

A kitöltött eb-összeíró adatlapot személyesen illetve postai úton eljuttathatja az Önkormányzathoz (2090 Remeteszőlős, Vénusz u. 8-10.), illetve beszkennelve elektronikus úton is megküldheti az igazgatas@remeteszolos.hu e-mail címre.

Kérjük, hogy adatszolgáltatási kötelezettségének tegyen eleget. Előre is köszönjük a közreműködést!


Vissza