Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Junior Prima Díj 2020

Kultúra > Pest megye

2020-06-08


A Prima Primissima égisze alatt kiépült Junior Díjak rendszere tavaly tovább fejlődött, s egyre szélesebb körű népszerűségnek örvend. Az az igény hívta őket életre, hogy ne csak a már komoly eredményeket felmutató szakembereket, művészeket jutalmazzák, hanem a feltörekvő tehetségeket is kitüntessék.

A Junior Prima Díj igazi újdonságot jelent azzal, hogy megteremtette a fiatal, ígéretes tehetségek méltó elismerésének lehetőségét. Olyan hagyományokat követ, olyan intézményt hozott létre, amelyre az egész társadalom megbecsüléssel tekint. Mindannyiunk  felelőssége, hogy esélyt teremtsünk a “junioroknak”, lehetőséget kínáljunk számukra “szeniorrá“ válásukhoz.

A Docler Holding 2011-ben társalapítóként csatlakozott a Prima Primissima Alapítványhoz. A Docler csoport a Magyar Népművészet és Közművelődés kategória Junior részét gondozza immár tizedik alkalommal. Olyan 30 év alatti magyar népművészek önéletrajzát várják, akik közművelődés területén tevékenykednek, kiemelkedő eredményeket értek el, munkájukkal ápolják  a népi hagyományokat.

Segítse a Junior Prima Díjra érdemesek megtalálását a jelölőlaphoz csatolt szakmai önéletrajzzal és küldje vissza a juniorprima@doclerholding.hu email címre legkésőbb 2020. augusztus 13-ig.

A jelölőlap ezen a linken letölthető: https://www.doclerholding.hu/static/junior-prima-2020/

Az elismeréseket, valamint a kétmillió forintos díjazást a jelöltek közül azok a tehetségek kapják, akik a szakmai zsűri döntése értelmében maradandót alkottak a népművészet terén, valamint munkájukkal őrzik és ápolják népi hagyományainkat.

forrás: Docler Holding Kommunikációs és CSR osztálya


Vissza

iranytu-cimlap-2021-3.jpg