Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Közterületfenntartót keres Budajenő

Közélet > Budajenő

2008-01-29


Budajenő önkormányzata pályázatot írt ki a község közterületeinek fenntartására, működtetésére. A pályázatokat február 1-jéig várják a polgármester nevére a budajenői polgármesteri hivatalba. Döntés február 28-án várható.

Az elvégzendő munka: az önkormányzat tulajdonában álló közterületek, parkok, belterületi utak, árkok, egyéb földrészletek tisztántartása (takarítás, szemét, -lomb,- hulladék összegyűjtése, elszállítása), fűnyírás, fák metszése és a nyesedék összegyűjtése, elszállítása, utak, árkok karbantartása, hó eltakarítás, síkosság-mentesítés.Pályázhatnak egyéni-és társas vállalkozások, gazdasági társaságok, amelyeknek tevékenységi körében ezek a feladatok benn vannak.

A szerződés hatálya: a pályázati eredmény kihirdetésétől számított 1 év próbaidővel.

A területek leírását, a feladatok,- és ellátásuk módjának meghatározását a pályázati anyag tartalmazza, amely átvehető 2008. január 10. és 15. között,    munkaidőben a Polgármesteri Hivatalban (Budajenő, Fő u. 1-3.)  Légárné Gulyás Rita műszaki ügyintézőnél. Konzultációs lehetőség, helyszíni egyeztetés: 2008. január 18.-án 09. órakor, a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében.

Információ kérhető:  Budai István polgármestertől előzetes egyeztetés szerint, vagy Légárné Gulyás Rita főtanácsostól a polgármesteri hivatalban személyesen vagy a 26/371-068 telefonon

A pályázat benyújtásának határideje: 2008. február 1. A pályázatot Budai István polgármesterhez kell címezni (2093. Budajenő, Fő u. 1-3.). A borítékon fel kell tüntetni: „ Közterület fenntartási pályázat”.

Döntés február 28-án várható.


Vissza