Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Baleseti krónika

Közélet > Perbál

2008-03-17


Két gázolás történt a hétvégén: Piliscsabán egy halálos, Perbálnál egy súlyos sérülttel. Sértetlen maradt annak a felborult autónak az utasa, aki használta a biztonsági övet, míg az autóból kizuhanó társát súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Március 13-án a helyszínen belehalt sérüléseibe az a férfi, akit egy autó gázolt el Piliscsabán. A 48 éves helybeli férfit egy 22 éves pilisvörösvári fiatalember gázolta el Suzukijával. A férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az eset körülményeit a Budaörsi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Március 14-én egy Renault Mégane haladt Tökről Perbál felé, amikor a bokros partoldalról egy részeg az úttestre lépett. A sofőr fékezett, de már nem tudta kikerülni a gyalogost, akit elgázolt és átlökött a szembejövő sávba. A szemből érkező Opel Corsa vezetője elrántotta ugyan a kormányt, de így is elgázolta  a férfit és a Renault után érkező Audi A6-ossl ütközött, majd az árokba hajtott. A részeget a mentők súlyos sérüléssel szállították kórházba.

Március 15-én egy Toyota Perbálról Budajenő felé tartva egy kanyar után a MOL gázcsőfektetési beruházása miatt az útra felhordott nagy mennyiségű sáron megcsúszott és a szántóföldre borult. Közben egy használaton kívüli telefonpóznát is kidöntött. A Toyotát vezető fiatalember nem használta a biztonsági övet és a borulás közben kirepült a kocsiból. Õ életveszélyes állapotban került kórházba. Utasa, szintén egy fiatalember, be volt kötve, s karcolásokkal megúszta a balesetet.


Vissza