Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Világbajnok a Kempo Klubban

Sporthírek > Budajenő

2010-10-29


A Budajenő Kempo Klub versenyzői közül ketten is tagjai voltak a magyar kempos csapatnak, akik részt vettek a lengyelországi Mikolowban megrendezett Kungsao Világbajnokságon.

A magyar kemposok közül Karácsonyi Krisztián a 13-14 évesek között, küzdelmi számban, megszerezte a világbajnoki elsőséget, míg nővére, Karácsonyi Barbara a 15-16 évesek között a III. helyen végzett, küzdelemben és formagyakorlatban pedig az ötödik helyen szerepelt.
Ezen felül a Magyar Kempo Szövetség tagja még elhoztak három aranyérmet és egy IV. helyezést.
 Az összesítésben a magyar csapat az előkelő 6. helyen végzett a több mint 380 versenyzőből álló mezőnyben.

Sportbaráti üdvözlettel:
Lacza Ádám Illés alelnök
BKK Se.
www.bjkempo.hu

***

Az amatőr Európa-bajnoki bronzérmes, olimpikon Nagy János, aki a profik között is szép karriert futott be, edzőként dolgozik: a budajenői kempósok kéztechnikáit finomítja. Csonttörő a jövőben az ökölvívóéletbe is szeretne bekapcsolódni, a Zsámbéki-medence tehetségeit pallérozná.
Másfél éve, megunva a fővárosi nyüzsgést, feleségével és három gyermekével élvezi a vidéki életet. A keményöklű bunyóst a budajenői kempósok is „felfedezték”. A klubot irányító Németh István és Lacza Ádám Illés edzőnek hívta csapatához. Jánost nem kellett sokat győzködniük, március óta a kempósokat és a küzdősportok iránt érdeklődő hobbistákkal foglalkozik. A budajenői klubvezetők rendkívül elégedettek a munkájával. Már azt tervezik, hogy a Zsámbéki-medencében ökölvívóbázist hoznak létre, ahol Csonttörő irányítaná a tréningeket. Ennek érdekében felkeresik a környékbeli települések polgármestereit. A budajenői támogatását már megszerezték.


Vissza

iranytu-cimlap-2021-3.jpg