Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Tisztelt Olvasónk!

Olvasói levelek

2005-06-01


Tájékoztatom Önt, hogy mostantól egy ideig nem juthat hozzá a Budakeszi Könyvtárban a Budakeszi Iránytű példányaihoz, mert a minap Lendvay Endre alpolgármester – valószínűleg nem a sajtószabadság és a demokrácia jegyében, nem tudni, milyen meghatalmazás alapján - megtiltotta a könyvtár általam igen tisztelt, kiváló szakmai munkát végző dolgozóinak, hogy a bejárattal szembeni polcra kihelyezzék a Budakeszin legnagyobb példányszámban megjelenő és a legnagyobb terjesztési területtel bíró, a helyi kultúrának és helytörténetnek kiemelt figyelmet szentelő, ingyenes Budakeszi Iránytűt.Tudomásom szerint a lap egy példánya azért helyben elolvasható és kölcsönözhető maradhat.

Okunk azonban nincs panaszra, mivel örömmel jelenthetem, hogy két hónapos próbaterjesztést követően májustól már Makkosmárián és Nagyszénászugban is terjesztjük az Iránytűt. Példányszámunkat folyamatosan emeljük a külterületi igényeknek megfelelően. Annak érdekében, hogy a lap épségben és valóban megérkezzen Önhöz, kérjük, hogy olyan postaládát helyezzen el a házán, kerítésén, melyhez terjesztőink kezük és a lap különösebb károsodása nélkül hozzáférnek. Ellenkező esetben a kerítés résébe kénytelenek csavarni a lapot, de ezt csak belterületen tehetik meg, külterületen kizárólag postaládába, vagy kézbe adjuk az újságot. A postaláda nyílásáig harapni tudó vagy éppen szabadon engedett házőrző is visszatartó erő lehet. A külterületi állandó lakosokról nincsenek pontos információink, ezért, kérem, jelezze, mely utcákat keressük még fel az eddigiek mellett.

Ha valamilyen oknál fogva Ön a lapot nem kapja meg, kérem, értesítsen telefonon, hogy terjesztőink figyelmét felhívhassam az Ön postaládájára. Lapunkat szükség esetén postán is eljuttatjuk a Budakeszin kívüli érdeklődőknek. A lap példányait a minden hónap elsejei megjelenést követően megtalálják a Kiskápolna Könyvesboltban a Fő téren, a Kórósi vegytisztítónál, az Átrium Üzletház és a Keszi-ház, és e hónaptól már a Plus Áruház újságárusánál is.

Koós Hutás Katalin főszerkesztő

(30) 9226418


Vissza

iranytu-cimlap-2021-3.jpg