Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Fotópályázat a pátyi Pincehegyről

Kultúra > Páty

2020-09-28


A Magyarországi Pincefalvak Vidékfejlesztési Szövetsége fotópályázatot hirdet „Pincefalvak napjainkban” címmel. A pályázat célja a Szövetségébe tartozó pincefalvak értékeinek bemutatása. A pályázók a kiírásban felsorolt települések pincefalvairól, présházairól, életképeiről, az oda köthető eseményekről készült fotókat nyújthatnak be. Határidő szeptember 30.A pályázók köre: amatőr és profi fényképészek fotóit egyaránt várják. Minden 18. életévet betöltött, természetes személy pályázhat.

A pályázat részletei: pályázni elektronikus úton, az alábbi kategóriákban lehet:
Bölcske, Császártöltés, Cserépfalu, Györköny, Hajós, Monor, Nemesnádudvar, Noszvaj, Ócsa, Páty

A pályázók a fent megadott kategóriákban, egyben a fent felsorolt településekről, azok pincefalvairól, a pincefalvak présházairól, életképeiről, a pincefaluhoz köthető eseményeiről készült fotókat nyújthatják be. A képek bármely évszakban készülhetnek. A pályázók, a fotók beküldésével egyidejűleg hozzájárulnak ahhoz, hogy a Magyarországi Pincefalvak Vidékfejlesztési Szövetsége a pályázatra benyújtott fotókat különböző felületeiken (online, offline) felhasználja, azokat a Györkönyben található interaktív kiállítótérben megjelenítse.

Díjazás: Kategóriánként az első 10 helyezett két személyes borkóstolón vehet részt, abban a pincefaluban, amelyről benyújtotta pályázatát. A borkóstolóra előre megadott időpontban kerül sor. Emellett az első 10 helyezett egy palack bort is kap, szintén az adott pincefalu felajánlása alapján, amelyet a borkóstoló alkalmával vehet át. A díjazott fotók mindegyike megjelenítésre kerül a györkönyi pincefaluban kialakításra kerülő interaktív kiállítótérben.

Pályázat benyújtása: A pályázatokat elektronikus úton, a turizmus@gyorkony.hu e-mail címre várjuk. Egy pályázó több képet is benyújthat és több kategóriában is pályázhat. A pályázat benyújtása során e-mail-ben meg kell adni a kategóriát, amely egyben megjelöli a fotó készítésének helyét is. Pályázni olyan jpg, jpeg, png formátumú fájlokkal lehet, amelyeknek a felbontása és a minősége magas legalább (3000 pixel a rövidebb oldala).

Határidő: 2020.09.30.

Elbírálás: A pályázat elbírálása és jutalmazása pincefalvanként történik. Minden kategória egyben egy pincefalut is jelöl, melynek illetékes egyesületei döntenek a nyertes fotókról. A pályázókat a Magyarországi Pincefalvak Vidékfejlesztési Szövetsége e-mailben értesíti.

További információk: turizmus@gyorkony.hu


Vissza

iranytu-cimlap-2021-3.jpg