Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Október 1. A RICHTER Egészségváros Program Budakeszin

Programajánló

2022-09-01


Az idén 13 éves Richter Egészségváros program október 1-jén, szombaton 9-17.30 között Budakeszire érkezik. Az ingyenes esemény Budakeszi önkormányzata, a Budakeszi Egészségügyi Központ és a Richter Gedeon Nyrt. együttműködésének eredményeként valósul meg. A Richter Gedeon Nyrt. által 2009-ben létrehozott kezdeményezés célja, hogy növelje a lakosok egészségtudatosságát, és bevonásukkal a magyar gyógyszergyártó vállalat támogatást nyújtson a helyi egészségügyi intézményeknek.A rendezvény jelmondata: „Egészség ezreknek, milliók a kórháznak”

A Richter Gedeon Nyrt. által a Budakeszi Egészségügyi Központnak felajánlott három és fél millió forint értékű alapadományt a program keretében a lakosok tovább növelhetik az ingyenes szűréseken, előadásokon, tanácsadásokon való részvételükkel. A magyar gyógyszergyártó vállalat minden aktivitást egy-egy virtuális adományponttal jutalmaz, melyek értéke 300 forint. Ezáltal a lakosok nemcsak magukért, de a közösségért is tesznek.

A személyes részvétel mellett online is lehetséges a virtuális adománypontok gyűjtése. Az Egészségváros közösségi oldalán élőben követhető majd több előadás, melyek kedvelése, kommentelése, megosztása szintén 300-300 forintot ér az egészségügyi intézménynek.

A rendezvény az Egészségsétával indul 9 órakor a Budakeszi Egészségügyi Központ parkolójától a Budakeszi Hagyományőrző Fúvószenekar kíséretében az esemény helyszínére, a budakeszi Erkel ferenc Művelődési Központ melletti közösségi térre, Fontos információ, hogy a napindító Egészségséta részvevői dupla, azaz 600 forint értékű részvételi ponttal járulnak hozzá az adomány gyarapításához.

Az adománycél a Budakeszi Egészségügyi Központ szülészet- és nőgyógyászati szakrendelésének fejlesztése, CTG labor kiépítése.

A rendezvényről és a részletes programról további információt a www.egeszsegvaros.hu weboldalon találhat.

forrás: Budakeszi önkormányzata

Kapcsolódó cikkünk: Október 1. Egészség ezreknek, milliók a Budakeszi Egészségügyi Központnak - 2022-10-29


Vissza