Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Pátyi területen bővül a telki edzőcentrum

Sporthírek > Telki

2021-03-24


08_telki_edzocentrum_bovites.jpg2009-ben nyitotta meg kapuit a GLOBALL Hotel és Football Park és Sporthotel, a magyar labdarúgó-válogatott és az utánpótlás-válogatottak felkészülési helyszíne. Kapacitása fokozatosan bővült, többek között egy uszoda- és wellnessrészleggel, amely nem csak a szállóvendégeké, hanem a telkiek is használhatnak, 20%-os kedvezménnyel.08_telki_edzocentrum_bovites.jpg

Az MLSZ Edzőcentrum Kft. 2009 óta az egyik legnagyobb adófizető Telkiben. Tavaly megújult a szálloda belső tere, idén pedig területében is bővül az intézmény, mégpedig pátyi területen. Az I. ütemben két élőfüves labdarúgópálya, atlétikai futópálya, kapus edzőpálya, futópályával körbevett öntözővíz-tározó tó, egy szabadtéri fitnesspark, kombinált lábtenisz-streetballpálya, egy kisméretű műfüves labdarúgópálya, és hatvan parkoló épül.

Az új részt a pátyi Cseresznyés dűlő felől lehet majd megközelíteni, ahol aszfaltos utat és további hetvenkét parkolót alakítanak ki. A munkák márciustól az év végéig tartanak.

A II. ütemben napelempark, a pályákhoz két lelátó, kiszolgáló épületek, irodák épülnek.

forrás: telki.hu


Vissza