Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Újra Európa legjobbjai között a Kárpáti Farkasok

Sporthírek > Pest megye

2023-05-16


2022 után idén is bekerült Európa legjobb utánpótlást nevelő jégkorong-klubjai közé egyedüli magyarként a Kárpáti Farkasok. Az Európai Jégkorongklubok Szövetsége és a svájci székhelyű Fenix Outdoor vállalat díját évente ítélik oda olyan európai hokicsapatnak, utánpótlás-fejlesztési programnak, amely társadalmi felelősségvállalással és a résztvevők nagy arányú megtartásával hangsúlyozza a fenntarthatóságot.karpati_farkasok.jpg

„Nagyszerű elismerés, büszkék vagyunk, hogy ismét kiválasztottak minket. Ez azt jelenti, hogy továbbra is jó úton haladunk, a szakemberekből álló zsűrinek tetszik az a munka, ami nálunk zajlik. Tudjuk, hogy ez a szervezet mennyire komolyan veszi a kiválasztást, legyen szó klubokról vagy játékosokról. Minden esetben alaposan körbe érdeklődnek hazai és külföldi szakembereknél. Nagy köszönet minden kollégának, a játékosoknak és a szülőknek, valamint a támogatóinknak! Dolgozunk tovább, célunk az újabb szintlépés” — nyilatkozta az elismerés kapcsán Nagy Attila, a Kárpáti Farkasok sportmenedzsere.

A The Kånken Youth Retention Award idei szűkített mezőnyébe öt sportegyesület került be. Külön büszkeséggel tölt el bennünket, hogy az egy évvel korábbi és a mostani listán egyedüli duplázóként a Kárpáti Farkasok neve szerepel.

2023-ban az osztrák EC Red Bull Salzburg és a DHC Icecats Linz, a szlovén Academy Rudi Hiti Bled, valamint a szlovák Barani Banská Bystrica alkotja a díjra jelöltek sorát. A 10.000 eurós főnyereménnyel, támogatással járó elismerés végső győztesét június 13-án, a csehországi Prágában tartandó ünnepségen hirdetik ki.

Kárpáti Farkasok - Minőségi jégkorong mindenek felett!

forrás: Kárpáti Farkasok


Vissza